23/09/2021

Οταν οι Πρετεντερηδες συκοφαντουσαν τον Κώστα Τζαβαρα γιατι εδωσε λεφτα στην Αμφίπολη και οχι στο νταβατζήδικο.

wpid 20140813082846Η μοναδικη επιτυχία που καταγράφει αυτη η καταστροφική συγκυβέρνηση, ειναι η παγκοσμίου ακτινοβολίας ανακάλυψη στην Αμφίπολη. Ενα παγκόσμιο θαύμα που ομως δεν θα γινόταν ποτε αφου ελέω μνημονιου τα κονδύλια είχαν κοπεί. Λεφτά υπήρχαν μόνο για τους νταβατζήδες. Ευτυχως για τον Ελληνισμό αλλά και τον παγκόσμιο πολιτισμό, στην θέση του υπουργού πολιτισμού έτυχε τοτε να βρίσκεται ο Κωστας Τζαβάρας.
Ο άνθρωπος που μετα την αυτοψία στο έργο, πίστεψε ότι όντως επρόκειτο για αποκαλυψη εθνικής σημασίας και απαίτησε λεφτα απο τον Στουρνάρα για την συνέχιση των ερευνών που θα σταματούσαν.
Η ρήξη με τους σημιτανθρώπους που την ιδια στιγμη έδιναν εκατομμύρια στους νταβατζηδες, ήταν μετωπική. Ο Τζαβαρας κατόρθωσε να εξασφαλίσει ερήμην του ΥΠΟΙΚ 50 χιλιάρικα για να μην σταματήσει η ανασκαφή (Φλεβάρης 2013) παγώνοντας παράλληλα τα νταβατζοκονδύλια που έτρεχαν απο την κυβερνηση Παπανδρεου.
Δυο μήνες μετά, καταφέρνει το αμίμητο: Να περασει την ανασκαφή στο προγραμμα δημοσίων επενδύσεων, δίνοντας ετσι οριστική λύση. Τους καρπούς της οποίας, παρουσιάζουν σημερα διθυραμβικά οι νταβατζηδες!
Τοτε ομως, έσπευσαν να ξεσκίσουν τον Τζαβαρα!
Ειναι ή δεν ειναι δημόσια επένδυση η ανασκαφή της Αμφιπολης; Μια ανασκαφή που αναμένεται να αποκαλύψει τον τάφο της Ρωξαννης και του Αλέξανδρου δ´ φέρνοντας προσκυνητές ακομα και απο τα βάθη της Ασίας; Θωρακίζοντας οριστικά την Μακεδονία απο τις επιβουλες των ναζι σκοπιανών και ισλαμοφασιστών;
Και βέβαια ειναι.
Τοτε λοιπον, ο κυριος Πρετεντερης με πρόσχημα τα κονδύλια που έκοψε ο Τζαβαρας απο το νταβατζήδικο, βγήκε και ξερασε πανω στα μούτρα των κρετίνων που ακομα των διαβάζουν. Δυστυχώς ανάμεσα σε αυτούς ειναι και ο πρωθυπουργος, που με εναν ανασχηματισμό – τσίρκο τον εξαφάνισε. Ευτυχως η Αμφίπολη ειχε θωρακιστεί. Όπως και τα αρχαιοελληνικά αγάλματα που οι Καταριανοί ήθελαν να παρουσιάσουν με μπούργκα.
Φανταστείτε τι εγκλήματα εχουν κανει οι νταβατζηδες απεναντι στον Ελληνισμό, οταν καρατόμησαν για τα βρωμολεφτά τους τον πλεον πετυχημένο υπουργο μιας συγκυβέρνησης νταβατζήδων. Απλα φανταστείτε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ