Ο ΕΝΦΙΑ και τα…δωράκια στο Βενιζέλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
image
 
ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
[email protected]
Τελικά δεν βρέθηκε ούτε ένας να αναλάβει την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν με τον ΕΝΦΙΑ; Τόσες μέρες μετά και όλοι κρύφτηκαν πίσω από την…εντολή πρωθυπουργού να διορθωθούν οι αδικίες, που για να είμαστε ειλικρινείς δεν πρόκειται ούτε αυτό να
 

συμβεί. Τα γράφαμε από αυτή τη στήλη την προηγούμενη εβδομάδα, πριν ξεσπάσει η μπόρα αλλά οι ξερόλες της κυβέρνησης με την αλαζονεία τους ούτε καν ασχολήθηκαν. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας εισαγγελέας να ψάξει αυτήν την άθλια ιστορία με τον φόρο ακινήτων που είναι αντισυνταγματικός καθώς οδηγεί σε δήμευση περιουσίας των Ελλήνων.Δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει ότι αφού η Πολιτεία κάνει διορθώσεις στα δικά της λάθη μπορεί το ίδιο χρονικό διάστημα να κάνει και ο πολίτης για αυτά που του έκανε εκείνη και όχι εκείνος στο εκκαθαριστικό του Φόρου Ακινήτων.
Ούτε ένας συνήγορος του πολίτη να πεί μια λέξη για την εν ψυχρώ εκτέλεση των ιδιοκτητών μικρής και μεσαίας περιουσίας που καταδικάζονται από μια κυβέρνηση που έχει ξεχάσει βασικές αρχές και κανόνες μιας δημοκρατικής και ευνομούμενης Πολιτείας. Διότι καμιά Πολιτεία δεν μπορεί να επιβιώσει όταν αλλάζει κατά το δοκούν συμφωνίες και συμβόλαια μεταξύ εκείνης και των πολιτών που κυβερνά. Από τη μεριά της η ΔΕΗ ξεσαλωμένη έχει στείλει στην εφορία χαράτσια του ΕΕΤΗΔΕ που τα έχει ήδη εισπράξει και που να βρεί ο πολίτης αν δεν έχει κρατήσει τους λογαριασμούς για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας το δίκιο του ενώ το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με ατελείωτη ταλαιπωρία.
Ούτε ένας δεν βρέθηκε σε πολιτικό επίπεδο να μαζέψει τον υπερφίαλο Βενιζέλο (αλήθεια ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;), που ήταν ο πρώτος που εφήρμοσε το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ για το οποίο τα παπαγαλάκια του υπερηφανεύονται γιατί λέει ήταν πιο δίκαιο από τον νέο φόρο! Και όχι μόνο αυτό, οι φωστήρες του Μαξίμου του …χάρισαν για μια ακόμη φορά το προνόμιο (όπως έκαναν και στην περίπτωςη της αξιολόγηςης στο Δημόςιο) να ανακοινώσει ότι ο ΕΝΦΙΑ πάει ένα μήνα μετά λες και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα της κοινωνίας και όχι ότι η υπερφορολόγηση οδηγεί σε στάση πληρωμών. Δυστυχώς κύριοι της κυβέρνησης με τα …δωράκια που κάνετε στον Βενιζέλο θα τρέχετε αργά η γρήγορα και δεν θα φτάνετε. Την επιχείρηση σωτηρίας του θα την πληρώσετε ακριβά, γιατί ουδείς αγνωμονέστερτος του ευεργετηθέντος.
Γιατί μπορεί ο Αλέξης να κρύβετε πίσω από τις λέξεις σαν να μην θέλει ποτέ να κυβερνήσει αλλά αργά η γρήγορα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του και τότε να δω τι θα κάνετε.
Διότι αγαπητοί ένοικοι του Μαξίμου, εκτός από την επικοινωνία που εξαγοράσατε με τα δωράκια που κάνατε στους νταβατζήδες των ΜΜΕ, υπάρχει και η κοινωνία. Και αυτή την χάνετε μέρα με τη μέρα με τα έργα και ημέρες της παρέας του Σημίτη και των κληρονόμων τους, που μας κάνουν και χάρη που μας κυβερνούν. Σαν δεν ντρέπονται οι ανίκανοι, που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα μοιραστούν τις καρέκλες…
 
Www.pireasnow.gr
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ