Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Βρε γατάκι Αλ Γκορ, δεν ρώταγες τον γίγαντα Παπανδρέου και τον Μπομπολα πως γίνονται οι μπίζνες με το Καταρ; Στην ίδια συμμορία ανήκετε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140816090919

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Αλ Γκορ έβαλε τον ισλαμισμό στα ΜΜ”Ε” της Αμερικής από την πίσω πόρτα, αλλά ο εμίρης του Κατάρ τον φέσωσε!
Ενώ ο γίγας Γιωργάκης έκανε το Μαξίμου μεσιτικο γραφείο για να πάρει ο Μπόμπολας τα λεφτα των ισλαμοφασιστων!
Πως την πάτησες έτσι βρε Αλ; Αφού στην ίδια φαμίλια ανήκετε με τον Γιωργάκη… Η μάμα Κλίντον δεν στα έμαθε καλά;

wpid 20140816090923Ο Αλ Γκορ μήνυσε το Αλ Τζαζίρα
Οι ιδρυτές του τηλεοπτικού δικτύου Current TV Αλ Γκορ και Τζόελ Χάγιατ κατέθεσαν μήνυση την Παρασκευή εναντίον του αραβικού τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα που εδρεύει στο Κατάρ με το αιτιολογικό ότι ο αραβικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός τους χρωστάει εκατομμύρια δολάρια από την εξαγορά του Current TV.
Το Αλ Τζαζίρα απέκτησε το Current TV έναντι κατ’ εκτίμηση ποσού 500 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013 και τώρα ο αμερικανός πρώην αντιπρόεδρος Αλ Γκορ και ο συνιδρυτής του δικτύου Χάγιατ μηνύουν τον αραβικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό για εξαπάτηση και πολλαπλές παραβιάσεις των όρων εξαγοράς.
Το αραβικό δίκτυο εξαγόρασε το Current TV στο πλαίσιο των προσπαθειών του να ξεκινήσει ένα ειδησεογραφικό κανάλι με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες επιχειρώντας να κερδίσει μερίδιο στην αμερικανική τηλεοπτική αγορά από τα ανταγωνιστικά δίκτυα, το CNN, το MSNBC και το Fox News.
Η συμφωνία αυτή έφερε το αραβικό κανάλι, το οποίο υποστηρίζεται από τον εμίρη του Κατάρ και την οικογένειά του, σε περίπου 40 εκατομμύρια νοικοκυριά στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά η προσπάθεια του Αλ Τζαζίρα συνάντησε σθεναρή αντίσταση από ορισμένα καλωδιακά δίκτυα και εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Έκτοτε το κανάλι που πάλεψε να κερδίσει μερίδιο από το αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό έχει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ