ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! 1100 άμαχοι σφάχτηκαν σε 48 ώρες! Που ειναι οι "ευαίσθητοι";

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140817113514

Μονο τυχαία εντέλει δεν ειναι η έμπνευση της Χαμάς, συνεργού των Τούρκων ισλαμοφασιστων να κανει σαματά, την ωρα που τα ταγματα εξόντωσης εξαφανίζουν τους γηγενείς πληθυσμούς απο τις πατρογονικές τους εστίες προς όφελος της Τουρκίας. Ενώ τα δυτικά ΜΜ”Ε” γεμίζουν τις οθόνες με κλεμμένες μπούργκες και χολιγουντιανές σκηνοθεσίες, οι αληθινές μπούργκες κάνουν αυτο που έκαναν πάντα: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
Λίγες μόνο ώρες μετά την θηριωδία με 400 νεκρούς σε χωριό των Γεζίντι, στο βόρειο Ιράκ, έγινε γνωστό ότι οι υπάνθρωποι τουρκοι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εξολόθρευσαν άλλους 700 ανθρώπους, αυτή τη φορά στην ανατολική Συρία.
Τα άνανδρα κτήνη εκτέλεσαν 700 μέλη μιας φυλής η οποία εξεγέρθηκε εναντίον της εξουσίας τους κι η συντριπτική πλειονότητα

των θυμάτων είναι άμαχοι, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Πρόκειται για ανθρώπους της φυλής αλ Σάιτατ, η οποία ζει κατά κύριο λόγο στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ και η οποία εξεγέρθηκε εναντίον της εξουσίας του ΙΚ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανάμεσα στα 700 μέλη της φυλής που θανατώθηκαν τα 100 ήταν μαχητές και τα υπόλοιπα άμαχοι ενώ πολλοί αποκεφαλίστηκαν.
Οι τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε» (ΙΚΙΛ) ή (ISIS), έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους πολλές επαρχίες στη βόρεια Συρία και το βόρειο Ιράκ και έχουν δημιουργήσει ένα «χαλιφάτο», στο οποίο ασκούν την απόλυτη εξουσία, με την τακτική της καμένης γης και των μαζικών εκτελέσεων.
Μάλιστα, κορυφαίος ηγέτης της οργάνωσης AQAP, παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Υεμένη, χαιρέτισε την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου στο Ιράκ από τους σουνίτες εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους, αφήνοντας ανοικτή την πιθανότητα της συνεργασίας ανάμεσα στα δύο από τα πιο δραστήρια εξτρεμιστικά δίκτυα στη Μέση Ανατολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ