Παραίτηση – χαστούκι στον προδότη, υπάλληλο των Τούρκων Μπαρζανι: Επιτρέπεις την σφαγη 100,000 αθώων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140817020933Τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε γνωστή η παραίτηση του υπουργού μεταφορών του Ιρακινού Κουρδισταν. Ο Ασσυριος υπουργος, Johnson Siawesh, παραιτήθηκε εκτοξεύοντας βαρύτατες κατηγορίες κατα του προδότη Μπαρζανί, λέγοντας του οτι συνεργάζεται με την τουρκια για την σφαγη 100,000 ψυχών απο τους ισλαμοφασιστες της ISIS. Ο Κούρδος Σημιτης, ηλθε στην εξουσία με την πρωτοφανή στήριξη της ναζιστικης Τουρκίας που οχι μονο τον χρηματοδοτεί αλλα του άνοιξε μεχρι και κανάλι και εφημεριδα για να εξασφαλίσει την εκλογή του.
Αυτός με την σειρά του, σαμποταρισε την ενεργοποίηση της κουρδικής πολιτοφυλακής κατα των ισλαμοφασιστων τις πρώτες ημέρες της εισβολής, που έγινε όταν η Ιρακινή κυβερνηση αντέδρασε στην πώληση πετρελαίου στην τουρκια απο τον Μπαρζανί!
Ο Κουρδικος λαός πρεπει τωρα να γκρεμίσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τον άθλιο προδότη. Μην την πατήσει σαν και εμάς που αφήσαμε τον εγκληματία Σημιτη ατιμώρητο, ωστε να συνεχίσει την πολιτικη εθνοκτονιας κατα του Ελληνικου λαού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ