Ο κύριος Παπαδημουλης χέρι χέρι με ναζί και ταλιμπανίζοντες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα συνθήματα αγάπης στην λευτεριά και δράσης κατα των ναζιστων ειναι μίσος κύριε Παπαδημούλη;

http://youtu.be/02kg4hg6Y3E
Μας έπεσαν τα σαγόνια όταν διαβάσαμε την απολιθωμένη ανακοίνωση Παπαδημούλη για τα ελευθεριακά συνθήματα που φώναζαν μέλη του δημοκρατικού Ελληνικου στρατού καθώς και λαϊκες δυνάμεις κατα των ιδρυτών του ναζισμου και φορέων της συνεχιζόμενης φασιστικής βαρβαρότητας.
Το θεμα ειναι κύριε Παπαδημούλη αν είστε απλά ιδεοληπτικός ή βρισκεστε και εσείς στον στενό πυρήνα της αυλής των παμπλουτων χρηματοδοτών της Αλ Κάιντα, όπως ο αντισημίτης Ερντογαν.
Εαν συμβαίνει το δεύτερο, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε στην συνεχεια. Εαν όμως η ανακοινωση σας ειναι απλά απολιθωμένη αθωότητα, σαν αυτη των Ιταλών και Γερμανών αριστεριστων που στήριξαν και έφεραν Μουσολινι και Χιτλερ στην εξουσία, θα πρεπει επιτέλους να ξεκολλησετε.
Να σας ενημερώσουμε λοιπόν πως ο πρώτος που υποστήριξε την αναγκαιότητα εξαφάνισης της τουρκικής φυλής απο τον πλανήτη, δεν ηταν οι ΛΟΚατζηδες αλλα ο μέγας επιστήμονας Δαρβίνος. Τον όποιον σημερα αμφισβητούν μονο κάτι σκοταδιστες, θρησκόληπτοι ταλιμπανίζοντες και φυσικά η ναζιστικη Τουρκία. Σημερα, ο λαμπρός αυτός ευεργέτης της ανθρωπότητας, δικαιώνεται όσο ποτέ. Μην παριστάνετε λοιπόν την κυρία Λουκά της πολιτικής, βγάζοντας τέτοιες γραφικές ανακοινώσεις.
Δεύτερον, ειναι χρεος κάθε δημοκρατικού, ελεύθερου πολίτη να επιδιώκει την καταστροφη της Τουρκίας κατα τα πρότυπα που ο ηρωικός κόκκινος στρατος επεδίωξε την καταστροφη της Γερμανίας. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι θερμότεροι, απλήρωτοι υποστηρικτές της Τουρκίας διεθνώς, ειναι τα ναζιστικά, φασιστικά κόμματα. Οι υπόλοιποι πληρώνονται. Ελπίζουμε εσείς να ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, των φανατικών του φασισμού δηλαδή και οχι των λαδωμένων καθαρμάτων.
Τέλος, απο τα οποιαδήποτε ΕΛΑΣιτικα συνθήματα που ακούγονται στα κέντρα εκπαίδευσης του Ελληνικου, δημοκρατικού στρατού, θα έπρεπε να σας ανησυχήσει πολύ περισσότερο η εμφάνιση της ναζιστικης, γενοκτόνου ISIS στο κέντρο της Αθήνας, εκδήλωση που μάλιστα συμμετείχαν και στελέχη φασιστικων αντισημιτικών οργανώσεων με τις οποίες “συζητά” το κόμμα σας. Εκτος απο την σύλληψη αυτων των καθαρμάτων, θα έπρεπε ήδη να έχετε απαιτήσει έρευνα απο το κόμμα σας για να δειτε ποιος πληρώνεται ωστε να προωθεί τέτοιες “συνεννοήσεις”.
Τέλος κύριε Παπαδημούλη, εαν επιμένετε στην προστασία των Τούρκων δολοφόνων, δεν θα σας παραπέμψουμε στους προκατόχους αυτής της άποψης, τους μοναρχοφασιστες, τους γερμανοδουλους του ΣΕΚΕ ή την χουντική συμμορία. Θα σας πάμε σε κάτι πιο μοντέρνο. Έτσι για να τελειώνουμε με τα φέσια της ηλιθίοτητας:

wpid 20140817104126

Σας θυμίζει κάτι;

wpid 20140817104130
Άντε καλά μυαλά ή καλα κέρδη.

Α. Νοταράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ