ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ DEIR EZZOR ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

jhgj

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 To Iσλαμικό Κράτος προχώρησε και σε νέα δημόσια εκτέλεση 3 πολιτών στην Mohassan της Deir Ezzor.Τους πυροβόλησαν εξ΄επαφής στο κεφάλι.Τα θύματα είχαν μπανταρισμένα τα μάτια. Στη συνέχεια τους σταύρωσαν σε αυτοσχέδια ικριώματα σε κοινή θέα. Σε μια πινακίδια αναρτήθηκε η κατηγορία. Τους αποδίδουν την κατηγορία της αποστασίας.

 « Το Ισλαμικό Κράτος τιμωρεί τους αντιπάλους του με αποκεφαλισμούς ,σταυρώσεις και μαστιγώματα. Στην επαρχία της Deir Ezzor (στην Ανατολική Συρία) το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε μια οδοντίατρο με την κατηγορία ότι είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο κατασκοπείας κατά της οργάνωσης και υπέρ της κυβέρνησης.hjhgfΤην απήγαγαν από την κλινική της με 4 φίλους της των οποίων η τύχη παραμένει άγνωστη και ο πατέρας της πληροφορήθηκε από την οργάνωση την εκτέλεσή της. Οι αρχές της Ιαπωνίας επειβεβαίωσαν ότι ένας υπήκοός τους απήχθη στη Συρία από την ίδια οργάνωση. “ (Le parisien 18/08/14 afp)

Στην επαρχία της ισλαμοκρατούμενης Raqa σημειώθηκαν αλλεπάλληλες επιδρομές της συριακής αεροπορίας κατά θέσεων των τζιχαντιστών για 16η ημέρα κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Tabqa που ελέγχουν οι κυβερνητικοί.Αλλά και στο Χαλέπι για 2η συνεχόμενη ημέρα τα συριακά μαχητικά βομβάρδισαν θέσεις των ισλαμιστών ανταρτών.untitled Τις 2 τελευταίες εβδομάδες τo Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δια πυροβολισμών και αποκεφάλισε εκατοντάδες μέλη φυλής al Shueitat στην Αν.Συρία για να καταπνίξει εξέγερση κατά των τζιχαντιστών ανακοίνωσαν ακτιβιστές την Δευτέρα. Ακτιβιστής που κατα΄γεται από την Deir Ezzor και διαμένει στην Τουρκία δήλωσε στο A P ότι εκτελέστηκαν 200 άτομα. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 700 εκετελεσθέντες.(abcnews 18/08/14)

Τις τελευταίες ημέρες άλλοι 525 « αντάρτες» παρέδωσαν τα όπλα τους και προσχώρησαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο. (Sana 19/08/14)

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ