ΣΕΒΑΣ στον πρόεδρο Σίσι! Επική ανακοίνωση για την συμμορία της Κλιντον με φόντο τα επεισόδια στο Μιζούρι…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140819063223 Περίμενε να σηκωθεί η σημαία των ισλαμοφασιστων στο Φέργκιουσον για να βγάλει ειρωνική ανακοίνωση – κόπια με τους χυδαίους εκβιασμούς που έκανε η Κλίντον για να κρατήσει στην εξουσία τους ισλαμοφασίστες!
Γενική παγωμάρα προκάλεσε η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου με την οποία “καλεί τις αμερικανικές αρχές να επιδείξουν το μέγιστο βαθμό αυτοσυγκράτησης και προσοχής” στην αντιμετώπιση των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων στο Ferguson του Μισούρι.
Δ. Πορφύρης/Π. Σταφυλά
To αιγυπτιακό κείμενο μιμείται εθελημένα την κλασική γλώσσα της υπερόπτριας Ουάσινγκτον που αυτόκλητα κρίνει και σχολιάζει τις εσωτερικές υποθέσεις τρίτων χωρών μονοπωλώντας αυθαίρετα την ενσάρκωση του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Σχολιαστές του αραβικού Τύπου επισημαίνουν ότι αυτή είναι η απάντηση του Προέδρου Φατάχ Αλ Σίσι, στον ομόλογό του Μπαράκ Χουσεϊν Ομπάμα, του οποίου η κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2013 είχε εκφράσει ακριβώς με τα ίδια λόγια την κριτική της για την καταστολή των ισλαμιστικών συγκεντρώσεων στη χώρα .
Πληροφορίες απο Dimpenews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ