Με το που κήρυξε τον πόλεμο ο Πάπας στους ισλαμοφασιστες, "έχασε" τρεις συγγενείς του σε τροχαίο στην Αργεντινη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140819091600
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ISIS ΚΗΡΥΞΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ… ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ… ΛΙΓΟ μετά, δέχθηκε συντριπτικό χτύπημα “απο την μοίρα” αφού τρεις στενοί συγγενείς του σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αργεντινή. Τραγικές “συμπτώσεις”…
Πάντως ο Πάπας έκανε αυτο που δεν έκανε η Δύση πριν απο 500 χρόνια, αφήνοντας την ισλαμική λαίλαπα να σαρώσει την πολιτισμένη Ανατολή. Κάτι παρόμοιο με αυτο που κανει σημερα η ΕΕ στηρίζοντας τους ναζι της Ουκρανιας και μέχρι πρότινος τους ισλαμοφασιστες ωστε να εξοντώνουν -τι σύμπτωση και αυτη- Σέρβους, Ρώσους, Ορθόδοξους της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβυης, της Αιγύπτου. Όσο για τους Έλληνες; Εδώ η δυτική γενοκτονία ειναι σιωπηρή. Αλλά εξ’ ίσου βάρβαρη. Ονομάζεται χαριτωμένα “μνημόνιο” με ολέθριες συνέπειες στους γηγενείς.
Ο Πάπας ενέκρινε τη χρήση βίας στο Ιράκ με σκοπό να σταματήσουν οι επιθέσεις των ισλαμιστών σε βάρος των θρησκευτικών μειονοτήτων. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η διεθνή κοινότητα – και όχι μόνο μία χώρα – θα πρέπει να αποφασίσουν για τον τρόπο με τον οποίο θα παρέμβουν. Δεν διευκρίνισε πάντως ποια ακριβώς χώρα εννοούσε.
Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε επίσης πως ο ίδιος και οι σύμβουλοί του εξετάζουν αν είναι εφικτή μια επίσκεψη του στο Βόρειο Ιράκ για να δείξει την αλληλεγγύη του προς τους διωκόμενους χριστιανούς. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει παρθεί καμιά τέτοια απόφαση. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα δοθεί το «πράσινο φως» για μια τέτοια κίνηση.
Και μετά από αυτή την παρέμβαση αναμένεται η απάντηση του ισλαμικού κράτους, το οποίο έχει ήδη σηκώσει τη σημαία της επανάστασης των Τζιχάντ κατά των ΗΠΑ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ