Στα Κατεχόμενα καταλήγουν τα όργανα των Ουκρανών που εμπορεύεται η συμμορία της Τιμοσένκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

εμποριοΟι ΗΠΑ και οι δυτικοί σύμμαχοι που τοποθέτησαν τους Νεοναζί μακελάρηδες στην εξουσία φυσικά και κλείνουν τα μάτια…Ούτε λόγος για εμπόριο οργάνων από την φασιστοσυμμορία της Τιμοσένκο, όπως άλλωστε ούτε λόγος για γενοκτονία των ρωσόφωνων…

Ο «υπουργός» υγείας του ψευδοκράτους, Αχμέτ Γκιούλε, σε διάσκεψη Τύπου στα Κατεχόμενα, δήλωσε ότι υπάρχει υποψία για παράνομο εμπόριο οργάνων στο νοσοκομείο του λεγόμενου πανεπιστήμιου Εγγύς Ανατολής μεταξύ Ουκρανών, που ενεργούν ως δότες οργάνων, και Ισραηλινών που υποβάλλονται σε μεταμοσχεύσεις.

Ο Γκιούλε είπε ότι ομάδα από το λεγόμενο υπουργείο μετέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο αλλά δεν επιτράπηκε η διενέργεια ελέγχου. Όταν επέστρεψαν την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο, η διοίκηση ισχυρίστηκε ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ότι δεν έχουν την απαραίτητη δομή για μεταμοσχεύσεις.

Ανέφερε ότι εστάλη επιστολή στο λεγόμενο γενικό εισαγγελέα για το θέμα, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα με τη συμμετοχή της Ιντερπόλ. Οι καταγγελίες για παράνομο εμπόριο οργάνων έγιναν από την ένωση γιατρών στα κατεχόμενα. Ο  Γκιουλέ ανέφερε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε ενέργειες που αμαυρώνουν το ψευδοκράτος.

Διαβάστε επίσης:

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ