ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ /ΒΙΝΤΕΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

n-bjb

 Οn camera αποκεφαλίστηκε κατά την προσφιλή μέθοδο των τζιχαντιστών στη Συρία, o αμερικάνος φωτορεπόρτερ που δούλευε για το AFP James Wright Foley. Είχε απαχθεί το 2012 από τους ισλαμιστές της ISIS (Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας) στο κολασμένο από τα μαρτύρια των Σύριων πατριωτών, Idlib της ευρύτερης περιοχής του Χαλεπίου . Η τραγικότητα των τελευταίων στιγμών του θύματος.

 Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

 Σε φρικιώδες βίντεο που ανάρτησε Τρίτη βράδυ, η τρομοκρατική οργάνωση ISIS της οποίας το λάβαρο ανεμίζει σε ισλαμιστικές διαδηλώσεις στην Ευρώπη , αποκεφαλίζεται ο άτυχος άνδρας και απαθανατίζονται τα τελευταία του λόγια.Μηνύμα δημόσιο απευθύνει και ο τερατικός δήμιος.   Στο ίδιο video εμφανίζεται και ένας άλλος δημοσιογράφος ο Steven Sotloff, του Time, για τον οποίον προαναγγέλουν ότι θα είναι ο επόμενος τυχερός .

 1408485071456-cachedΟ ισλαμιστής που όπως σχολίασε το βρετανικό τμήμα του AFP μιλάει τα αγγλικά με πολύ καθαρή προφορά, προειδοποιεί τις ΗΠΑ , να σταματήσουν την επέμβαση στο Ιράκ. Δηλώνει ότι σφαγιάζει ως απάντηση στους πρόσφατους βομβαρδισμούς .

 Πριν δολοφονήσουν τον αμερικάνο πολίτη με τον ίδιο φρικιαστικό τρόπο που σκοτώνουν και τους χιλιάδες των συρίων πολιτών με την ανοχή και υποστήριξη της Δύσης και των κρατών του Κόλπου , τον άφησαν να απευθύνει τα ύστατα λόγια του γονατιστός ενώ ο δήμιός του στεκόταν σαδιστικά όρθιος δίπλα του:

‘Καλώ τους φίλους της οικογένειάς μου και όλους τους αγαπημένους μου να εναντιωθούν ενάντια στους πραγματικούς δολοφόνους μου, την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ό,τι μου συμβεί είναι το αποτέλεσμα της συνέργειάς τους και της εγκληματικότητάς τους.

 ‘Το μήνυμά μου στους αγαπημένους μου γονείς: Διασώστε την αξιοπρέπειά μου και μην δεχτείτε κανένα ( μάλλον λέει media σύμφωνα με daily mail) να συμψηφίσει το θάνατό μου. Oι ίδιοι άνθρωποι έβαλαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρό μου με την πρόσφατη αμερικανική αεροπορική επιδρομή στο Ιράκ.

Καλώ τον αδερφό μου John που είναι μέλος της US Airforce, να σκεφτεί τι κάνουν, να σκεφτεί τις ζωές που καταστρέφουν συμπεριλαμβανομένης της δικής μου.

Σκέψου John, ποιοί με σκότωσαν. Αυτοί δεν σκέφτηκαν την οικογένειά μας πριν πάρουν αυτήν την απόφαση.

 ‘Πέθανα εδώ σήμερα, John, όταν οι συνάδερφοί σου άρχισαν να ρίχνουν βόμβες. Υπέγραψαν την θανατική καταδίκη μου “

 ‘Θα ευχόμουν να είχα περισσότερο χρόνο, να έχω την ελπίδα της απελευθέρωσης και ότι θα ξαναδώ την οικογένειά μου, αλλά το πουλάκι πέταξε. Εύχομαι να μην είχα υπάρξει Αμερικανός.

khkvkvk

 Μετά ο μελλοθάνατος άνδρας σταματάει να μιλάει και ο δήμιός του τον πλησιάζει . Απευθύνει και αυτός ένα δημόσιο μήνυμα:

 ‘Αυτός είναι ο James Wright Foley, ένας αμερικανός πολίτης της χώρας σας. Ως κυβέρνηση μπήκατε μπροστά στην επίθεση κατά του Ισλαμικού Κράτους. Συνομοτήσατε εις βάρος μας και σήμερα η στρατιωτική αεροπορία σας μας επιτίθεται καθημερινά στο Ιράκ.

 Είμαστε ο Ισλαμικός Στρατός και έχουμε ένα Ισλαμικό Κράτος που έχει γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των μουσουλμάνων σε όλον τον κόσμο. Για αυτό κάθε επιθετικότητα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος σημαίνει επίθεση κατά όλων των μουσουλμάνων που αποδέχτηκαν το Χαλιφάτο σε όλον τον κόσμο.

 Κάθε απόπειρα από εσένα Obama να αρνηθείς το δικαίωμα των μουσουλμάνων να ζουν σε ασφάλεια στο Χαλιφάτο θα έχει ως αποτέλεσα την αιματοχυσία του δικού σου λαού.

Σε αυτό το σημείο ο δήμιος, αποκεφαλίζει το θύμα του, το οποίο είναι γονατισμένο με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα.

 10593069_1677567509134367_446860879671368952_n

δείτε το βίντεο εδώ /προσοχή άνω των 18

http://www.liveleak.com/view?i=bc1_1408481278

dimpenews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ