Πνίγηκε ο εμπνευστής της καμπάνιας με τα μπουγελώματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ukrainusaΤην ώρα που η καμπάνια του «μπουγελώματος» κάνει το γύρο του κόσμου με δεκάδες διασημότητες από τις ΗΠΑ να λένε «ναι» σε ένα σύντομο μπάνιο με παγωμένο νερό, ο εμπνευστής της ice bucket
 
 
 
 

 
challenge έχασε τη ζωή του από… πνιγμό.
Ο Κόρει Γκρίφιν, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την επιτυχία της καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της έρευνας της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση), πνίγηκε την ώρα που έκανε βουτιές από αποβάθρα σε ακτή της Μασαχουσέτης.
Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο 27χρονος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο.
Η ιδέα της εκστρατείας γεννήθηκε όταν ο φίλος του Γκρίφιν, Πίτ Φρέιτς διαγνώστηκε με την ανίατη νόσο, σύμφωνα με την Boston Globe.
Ο πατέρας του άτυχου νέου δήλωσε πως μία ημέρα πριν το θάνατό του τον είχε καλέσει και του είχε πει ότι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο σε τέτοιο βαθμό που ένιωθε ότι βρισκόταν στον παράδεισο.
Ο Φρέιτς, μάλιστα, σε μήνυμά του στο Facebook έγραψε για τον καλό του φίλο: «Ο Γκρίφ πάντα βοηθούσε. Εργάστηκε σκληρά για την ALS. Γράφαμε ο ένας στον άλλο καθημερινά, σχεδιάζαμε και άλλους τρόπους για συγκέντρωση χρημάτων».
Όλα αυτά, ενώ αστέρες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και προσωπικότητες από την Όπρα Γουίνφρει, τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον Μπιλ Γκέιτς, την Λέιντι Γκάγκα, τον Τσάρλι Σιν, ακόμα και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, μπουγελώνονται για καλό σκοπό.
Στο μεταξύ, από τους κουβάδες με παγωμένο νερό που έχουν αντέξει στο κορμί τους οι δεκάδες διασημότητες έχουν συγκεντρωθεί περίπου 23 εκατ. δολάρια υπέρ της έρευνας για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ