Ντροπή στο Χωνι! Υποχρέωσαν τον τελευταιο πιστό σοσιαλιστή να αποκηρύξει το εργο του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140820064534 Προλογίζει η Τρολυμπία.
Αυτα ειναι τα θλιβερά αποτελέσματα του λαϊκισμού. Με εναν οχετό επιθέσεων, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας “Το ΧΩΝΙ” ανάγκασαν τον τελευταιο πιστό του σοσιαλισμού και του μνημονίου να το αποκηρύξει. Διαγράφοντας ετσι τον εαυτό του απο το πάνθεον των μεγάλων του σοσιαλισμού:
Λενιν: Ανακάλυψε την δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, την ποινικοποίηση του επιχειρείν και το πλιάτσικο στα αποθεματικά του κράτους.
Χιτλερ: Ο σοσιαλιστής εμπνευστής του μνημονιου και της παγκοσμιοποίησης. Υπο την ηγεσία του, η Ελλαδα ειχε τον μοναδικό πλεονασματικό ισολογισμό οπως αποκάλυψε η άλλη μεγαλη σοσιαλήστρια κυρια Λαγκαρντ, το 1943. Χρειάστηκε να εξοντωθούν 1 εκ. Έλληνες βέβαια, αλλα τι ειναι οι βρωμοελληνες μπροστα στον σοσιαλισμό.
Γιωργος Παπανδρεου: Ο μεγας προεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, συγκέρασε τις μεθόδους των δυο προηγούμενων με τρομερή αποτελεσματικότητα: “Ειναι βρωμιάρηδες, πρεπει να ληστευθουν και να πεθάνουν”. Το είπε και το έκανε.
Άδωνις Γεωργιάδης: Θα έμενε στην ιστορία ως ο τελευταίος πιστός του σοσιαλιστικού μνημονιου, αφου ακομα και ο μεγας ΓΑΠ μηδισε. Στο τελος αντί να πανηγυρίζει για την επιτυχία του, αρχισε να τραυλίζει κατι για “εκβιασμούς”, “είχα μόλις 10 λεπτα”, “μας εκαναν πειραματόζωο” κλπ. Ετσι, ο Άδωνις παρέμεινε ο μονος πιστός, ο τελευταίος των τροϊκανων, ο μονος που πίστεψε μεχρι τέλους στο σοσιαλιστικό οραμα του ΓΑΠ. Μεχρι που έσκασαν μύτη τα βρωμοκουμούνια του Χωνιού.
Διαβάστε απο το ΧΩΝΙ:
Όλα ξεκίνησαν την 1η Αυγούστου 2014 όταν σε συζήτηση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και με την περίπτωση της Αργεντινής στο επίκεντρο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Σήμερα η Ελλάδα του μνημονίου έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 27.000 δολάρια, τριπλάσιο από την Αργεντινή που έχει 10.000 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα». Την περασμένη Κυριακή, η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ κατήγγειλε για προπαγάνδα τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεδομένου ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα σήμερα είναι 16.000 δολάρια (και όχι 27.000) και από τα στοιχεία δεν φαίνεται τριπλάσιο της Αργεντινής! Μάλιστα, δημοσίευσε τα διαγράμματα που εμφανίζουν το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τα χρόνια του μνημονίου και το αντίστοιχο της Αργεντινής σε συνεχή άνοδο, από τότε που έδιωξε το ΔΝΤ!
wpid 20140820064539
Στο δημοσίευμα απάντησε σε έντονο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας την εφημερίδα και τους δημοσιογράφους της «φανατικούς», «συνωμοσιολόγους», «κομμουνιστές», «κοινώς τρελούς». Και έτσι ξεκίνησε ένας νέος γύρος tweetoκόντρας που έληξε χθες με μια συντριπτική ήττα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ! Μετά από αλλεπάλληλα tweets με ύβρεις εκατέρωθεν, και δεδομένης της επιμονής των δημοσιογράφων να ζητούν από τον Άδωνι να τους στείλει τα στοιχεία που δείχνουν ότι «σήμερα» το ελληνικό κατά κεφαλήν εισόδημα είναι 27.000 δολάρια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δημοσίευσε στο twitter του δύο links με στοιχεία από το ΔΝΤ, λέγοντας ότι πλέον απαιτεί δημόσια συγγνώμη και αποκατάσταση!
wpid 20140820064542
Οι δημοσιογράφοι, μετά από λίγη ώρα, μέσω της ιστοσελίδας της εφημερίδας τους, του απάντησαν σε απίστευτο ύφος: «Τολμάς και απαιτείς Άδωνι; να επαιτείς πρέπει (να σε ξεχάσουν οι Έλληνες)». Στην ανάρτηση, που κοινοποίησαν και στο twitter, ανταπάντησαν ότι τα στοιχεία του ΔΝΤ που επικαλείται ο Άδωνις είναι για το έτος 2010! Ότι δηλαδή στη Βουλή, δημόσια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ΣΗΜΕΡΑ, για να υπερασπιστεί το μνημόνιο, χρησιμοποίησε στοιχεία προ μνημονίου! Ακολούθησε ορυμαγδός επιθετικών tweets εκατέρωθεν με απειλές περί αποζημιώσεων και άλλα παρόμοια. Μέχρι που λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, όσοι παρακολουθούσαμε τον μέχρι τότε πιπεράτο διάλογο, γίναμε μάρτυρες της ομολογίας από πλευράς του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
wpid 20140820064544
wpid 20140820064547
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «ΌΚ, το σήμερα λάθος». Και λίγα tweets μετά… «έκανα και εγώ λάθη, κάνατε κι εσείς. Πάμε παρακάτω». Με δεδομένη την ομολογία Άδωνι ότι στη Βουλή δημόσια ανέφερε νούμερο του 2010 προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση το 2014(!), οι δημοσιογράφοι προκάλεσαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο να αρθρογραφήσει την Κυριακή στην εφημερίδα, για να εξηγήσει αφενός για ποιο λόγο περιέγραψε στη Βουλή «παραποιημένη» την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας (όπως ήδη έχει παραδεχθεί) αφετέρου για να δικαιολογήσει τα στοιχεία του έστειλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ