Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Ελληνικά Μιράζ 2000 «εγκλώβισαν» οπλισμένα Τούρκικα F-16 επί 19 λεπτά!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

iamge1
Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι γιατί Ελληνικά Μιράζ 2000 (Εγκλώβισαν )Τούρκικα οπλισμένα μαχητικά που παραβίασαν το Ελληνικό FIR Ανακοίνωση Γενικού Επιτελείου : Παρενόχληση Μαχητικών μας από τα Ελληνικά αεροπλάνα
Το Γενικό Επιτελείο του Τούρκικου Στρατού ανακοίνωσε πως αεροπλάνα F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο παρενοχλήθηκαν από ελληνικά αεροσκάφη.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨ Έξι αεροσκάφη μας τύπου F-16 εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο. Κατά την διάρκεια αυτής της πτήσης 2 αεροσκάφη τύπου Μιράζ-2000 της Ελλάδας, στις 14:25προέβησαν σε παρενόχληση 19 λεπτών κλειδώνοντας τα στα ραντάρ τους.¨ .
DHA 20/8/2014 μετάφραση tourkikaNea.gr
Σχόλιο: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι …Αν είναι δυνατόν διαμαρτύρονται οι Τούρκοι Επιτελείς με στόχο βέβαια να κραυγάζουν προς το ΝΑΤΟ ότι Ελληνικά μαχητικά εγκλωβίζουν Τούρκικα μαχητικά που πετούν σε «εκπαιδευτική » πτήση αποστολή στο Αιγαίο …
Τώρα τι σόι εκπαιδευτική πτήση είναι αυτή με το να έχουν 10 μαχητικά στον αέρα εκ των οποίων τα έξι οπλισμένα και να παραβιάζουν το FIR Αθηνών μόνο οι Τούρκοι το γνωρίζουν !
turkish-air-force-phantom-II
Από την άλλη βέβαια κανείς δεν θα περιμένει από τα Ελληνικά μαχητικά να αναχαιτίζουν με τα μάτια και όχι με τα RADAR σε πρώτη φάση και με τα οπλικά συστήματα σε δεύτερη φάση ,τον Τούρκο εισβολέα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ