«Οι εκατοντάδες γκουέρνικες των λαών της Μέσης Ανατολής»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι εκατοντάδες γκουέρνικες των λαών της Μέσης Ανατολής»
 

 
995568 10152109107744410 1260870587 nΙωάννης Δραγάτης
Διαβάζω σε ενημερωτικά sites «Παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμός για τον αποκεφαλισμό on camera του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley,


Η απορία μου είναι η εξής. Τώρα σοκαρίστικαν και αποτροπιάστικαν οι της παγκόσμιας κοινότητας; Οι παγκόσμιοι εγκληματίες και γενοκτόνοι αυτών των τρομοκρατικών ουαχαμπιτικών οργανώσεων απο το 2011 στη Συρία έχουν ξεκινήσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονίες. Έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες γκουέρνικες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Άρα αυτή η έκπληξη και ο αποτροπιασμός έρχεται με καθυστέρηση τουλάχιστον τριών χρόνων.
Είναι γεγονός οτι όλες αυτές οι οργανώσεις χρηματοδοτήθηκαν από τα κράτη του κόλπου με την υψηλή καθοδήγηση της «Δύσης», και την στήριξη της Τουρκίας. Για να χρησιμοποιήσω μια άλλη λέξη και για να γίνω αρεστός και στους αριστερούς φίλους μου, από την νέα αποικιοκρατία και τον νεοιμπεριαλισμό. Αν και η Τουρκία δεν εξάγει ιμπεριαλισμό αλλά υποιμπεριαλισμό. Όμως όποιος πιστεύει οτι μπορεί να ελέγξει απόλυτα εγκληματίες μαζεμένους από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνει τραγικό λάθος.
Το »σοκ και ο αποτροπιασμός» ήρθαν μετά το Blitzkrieg των ουαχαμπιτών στην περιοχή του Ιράκ, και την κατάληψη της Μοσούλης.

  • Θέλω να πιστεύω ότι η παγκόσμια κοινότητα θα δείξει κάποια στιγμή το ανάλογο σοκ και αποτροπιασμό και στα εγκλήματα της Ουκρανικής Κυβέρνησης στην ανατολική πλευρά του κράτους της.
  • Δεν είναι περίεργο που στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα τώρα που οι λαοί της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής έρχονται στο προσκήνιο και διεκδικούν δικαιώματα, δημοκρατία και ελευθερίες, τώρα που οι ζωντανές κοινωνίες βγαίνουν μπροστά, να επελαύνει σε αυτές τις περιοχές ότι πιο σκοταδιστικό έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα;
  • Μια καλή πρόταση στον μελλοντικό πρωθυπουργό της Τουρκίας Νταβούτογλου αλλά και στον μελλοντικό της ΥΠ.ΕΞ. Φιντάν για να αντιμετωπίσουν την γεωπολιτική γύμνια της γείτονος, θα ήταν να συνεργαστούν πλέον επίσημα με τον Abu Abdullah al-Rashid al-Baghdadi και το καθεστώς του. Θα ήταν και αυτό μια λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ