Στο σφυρί το νησί Αγία Τριάδα στην Εύβοια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φανταστείτε να είστε ιδιοκτήτης μιας όασης, να έχετε το δικό σας μεσογειακό καταφύγιο». Αυτά είναι τα λόγια, με τα οποία και προωθείται το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στην Εύβοια που βγαίνει στο «σφυρί» μέσω της Riginos Realty. Αρκούν

 
15 εκατομμύρια ευρώ και καθένας που διαθέτει αυτό το ποσό μπορεί να γίνει βασιλιάς του ελληνικού νησιού.
«Δικό σας για 12 εκατομμύρια δολάρια! Πωλείται ιδιωτικό ελληνικό νησί 13 στρεμμάτων, με παρατηρητήριο από τον 17ο αιώνα και δική του εκκλησία», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Daily Mail που προβάλλει την πώληση του νησιού «Αγία Τρίαδα» που βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Εύβοιας.
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Φανταστείτε αυτή την όαση σαν να είναι το δικό σας μεσογειακό καταφύγιο. Αυτό το καταφύγιο είναι το απόλυτοειδυλλιακό μέρος για ήρεμες διακοπές, όπου κάποιος θα γίνει βασιλιάς του δικού του νησιού».
Το νησί έκτασης 13 στρεμμάτων, διαθέτει δύο παραλίες, εκκλησία, 350 ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, ένα παρατηρητήριο του 17ου αιώνα, δικό του μπαρ, παιδική χαρά και μια κύρια κατοικία τεσσάρων δωματίων, αλλά και ένα σπίτι δύο δωματίων για το προσωπικό, κατάλληλο για δύο ενοίκους. Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, διαθέτει έναν μεγάλο χώρο για barbecue που μπορεί να φιλοξενήσει 30 επισκέπτες, αλλά και ένα πλωτό σπίτι που χωράει έως και τρία μικρά ταχύπλοα. Το νησί απέχει μισή ώρα από την Αθήνα και είναι προσβάσιμο τόσο με πλοίο ή ελικόπτερο.
Τέλος, το δημοσίευμα παραθέτει μια συλλογή από φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μεγαλείο του ελληνικού νησιού που δίνεται προς πώληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ