Μια Αγγλίδα που ασπάστηκε το Ισλάμ,ορκίστηκε ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα αποκεφαλίσει έναν Δυτικό πολίτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Khadijah Dare που έχει καταγωγή από το Lewisham,στο νοτιοανατολικό Λονδίνο,έκανε αυτή την μακάβρια δήλωση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,μόλις μια ημέρα μετά από την δολοφονία του James Foley.

Zr83pe

Αυτή η νεαρή Βρετανίδα υποσχέθηκε ότι θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αποκεφαλίσει με τα χέρια της έναν Αμερικανό ή Βρετανό πολίτη.

Η Khadijah Dare είναι μια γυναίκα που το 2012 άφησε την ζωή της στην Βρετανία για να πάει να πολεμήσει στην Συρία.Η ίδια,ηλικίας περίπου 22 ετών,δημοσίευσε στο Twitter με το ψευδώνυμο “Muhajirah fi Sham” που σημαίνει “μετανάστης στην Συρία”.

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των φανατικών ισλαμιστών,αναφέρει:”Σας παρακαλώ να αποστείλετε όλους τους συνδέσμους που αφορούν την εκτέλεση του δημοσιογράφου.Η Βρετανία πρέπει να τρέμει από φόβο.Θέλω να γίνω η πρώτη γυναίκα του Ηνωμένου Βασιλείου που θα σκοτώσει έναν Αμερικανό ή Άγγλο τρομοκράτη.”

Η Dare ασπάστηκε το Ισλάμ ήδη από τον καιρό που ήταν έφηβη και είχε γίνει τακτική επισκέπτρια του Ισλαμικού Κέντρου του Lewisham.

Μεταξύ των αναρτήσεων που έκανε στο διαδίκτυο,η Dare δοξάζει τους ισλαμιστές,ζητάει συμβουλές για το πώς να διδάξει στον υιό της το Κοράνι και επίσης έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες αποκεφαλισμένων Σύριων στρατιωτών.Τέλος,πηγές μας λένε ότι παντρεύτηκε έναν Τούρκο ισλαμιστή που γνώρισε στην Σουηδία.

Πηγή:FDE SOUCHE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ