Καμμένος: Οι πολίτες να αντισταθούν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

καμμενος-πανος
 
 
 
Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει στις εκλογές αν οι Ανεξαρτητοι Έλληνες θα είναι η εγγύηση σε μια επόμενη κυβέρνηση, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Άλφα “Πρωινή ενημέρωση”.
“Εμείς δεν είμαστε επαγγελματικό κόμμα. Εάν ο ελληνικός λαός θέλει να μην υπάρχει στην επόμενη Βουλή μια διαφορετική φωνή μπορεί να μην

 
μας ψηφίσει. Εάν ο ελληνικός λαός αποφασίσει ότι θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μόνος του και να ανατρέψει το θέμα της Ορθοδοξίας, να πάει στα εθνικά θέματα με τους τρόπους που λένε κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ας το επιλέξει. Αν θέλει να είμαστε εμείς η εγγύηση, ώστε να διαςφαλίσουμε αυτά τα θέματα προκειμένου να γίνει κυβέρνηση, εμείς θα είμαστε οι εγγυητές”, είπε ο Π. Καμμένος.
Εάν ο ελληνικός λαός αποφασίσει ότι θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μόνος του και να ανατρέψει το θέμα της Ορθοδοξίας, να πάει στα εθνικά θέματα με τους τρόπους που λένε κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ας το επιλέξει
Παρουσίασε επίσης εξώδικο που απεστάλη σε δανειολήπτη με το οποίο ενημερώνεται από αγγλική εταιρεία ότι αν δεν εξοφλήσει το δάνειο που πήρε από ελληνική τράπεζα και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, μέσα σε πέντε ημέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες για κατάσχεση του σπιτιού, με αγγλικό δίκαιο, όπως ανέφερε ο Π. Καμμένος: “Μια εταιρεία από το εξωτερικό, που έχει τη βάση της στην Αγγλία, άρα με αγγλικό δίκαιο, έρχεται να εφαρμόσει μία απόφαση σε έναν πολίτη, ο οποίος πήρε το δάνειο από μία ελληνική τράπεζα, με ελληνικό δίκαιο και έχει τη δυνατότητα να προστατευθεί από το νόμο της χώρας του”.
Ζήτησε από τους πολίτες να αντισταθούν με βάση όσα προβλέπει το άρθρο 120 του Συντάγματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ