Τεράστιο ατόπημα Κουμουτσακου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141203125146

Σε τεράστιο πολιτικό και πρωτίστως ηθικό ολίσθημα υπέπεσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο Περιϕερειακό Συμβούλιο, Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι ϕανερό ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία στη Β’ Αθήνας και αποϕάσισε να χρησιμοποιήσει ακόμη και την αυριανή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Πρότεινε λοιπόν σχετικό ψήϕισμα, το οποίο έκαναν δεκτό οι άλλες παρατάξεις, προσθέτοντας μια ϕράση περί περικοπών των επιδομάτων των ΑΜΕΑ «την εποχή των μνημονίων». Γεγονός που προκάλεσε την οργή του Γ. Κουμουτσάκου, ο οποίος είναι προϕανές ότι διεκδικεί το ρόλο του Άδωνη Γεωργιάδη, ως εκπροσώπου της Τρόικας στο Περιϕερειακό Συμβούλιο. Έτσι, δείχνοντας και πόσο μεγάλο και πραγματικό είναι το ενδιαϕέρον του για τα ΑΜΕΑ, αποϕάσισε να… αποχωρήσει από τη συνεδρίαση από τις 17.00 (για να κάνει δημόσιες σχέσεις επίδειξης «κοινωνικής ευαισθησίας» μέσω ϕιλικών του ΜΜΕ), με αποτέλεσμα να μην μείνει ούτε για τη ψήϕιση του δικού του ψηϕίσματος! Προηγουμένως βέβαια είχε ϕροντίσει να απορρίψει την πρόταση της αρμόδιας αντιπεριϕερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κ. Θανοπούλου αλλά και του περιϕερειακού συμβούλου της παράταξης «Αττική» και προέδρου των Νεϕροπαθών, κ. Καστρινάκη, που πρότειναν τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του Περιϕερειακού Συμβουλίου την άλλη εβδομάδα, με την παρουσία των εκπροσώπων όλων των συλλόγων των ΑΜΕΑ, προκειμένου να μην αποϕασιστεί κάτι ερήμην τους.
Κάτι το αυτονόητο, που όμως είναι ϕανερό ότι δεν εξυπηρετεί την λογική «ϕωτογραϕίζομαι με ΑΜΕΑ – καταθέτω ψήϕισμα – δίνω είδηση στα ΜΜΕ» του κ. Κουμουτσάκου.
Η αποθέωση της εργαλειακής και άκρως υποκριτικής χρήσης της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία από τον επικεϕαλής της παράταξης «180ο – Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο» είναι ότι στο ψήϕισμά του προτρέπει τους δήμους και τις περιϕέρειες να απαλλάξουν από τα τέλη τα άτομα με αναπηρία. Απορία: ως γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ γιατί δεν προτείνει να έλθει προς ψήϕιση στη Βουλή σχετική διάταξη; Τι τον εμποδίζει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ