Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για τους Έλληνες στρατιωτικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

dsa logo
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με σημερινή απόφαση του προεδρείου του δηλώνει την διαθεσιμότητά του, μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία πάντοτε με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, εφόσον του ζητηθεί, να παράσχει οποιασδήποτε μορφής νομική συνδρομή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

Η ανακοίνωση:
“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, με σημερινή απόφαση του προεδρείου του, δηλώνει την διαθεσιμότητά του, μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία πάντοτε με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, εφόσον του ζητηθεί, να παράσχει οποιασδήποτε μορφής νομική συνδρομή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. απέστειλε προς τούτο σχετική επιστολή στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.
Επισυνάπτονται οι δύο επιστολές, προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας”
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. απέστειλε προς τούτο σχετική επιστολή στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες Νίκο Κοτζιά, Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Δ.Σ.Α, κατόπιν απόφασης του προεδρείου του, δηλώνει τη διαθεσιμότητά του, μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία πάντοτε με τις αρμόδιες αρχές, εφόσον του ζητηθεί, να παράσχει οποιασδήποτε μορφής νομική συνδρομή στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές”.
Η επιστολή προς τον Νίκο Κοτζιά
Η επιστολή προς Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ