Το ΥΠΕΘΑ καινοτομεί… και στο real estate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Για πρώτη φορά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μεσω της αρμόδιας υπηρεσίας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους (ΥΠΑΑΠΕΔ) συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση MIPIM 2018 στις Κάννες – Γαλλίας.
Η ΥΠΑΑΠΕΔ, η πρωτοποριακή και νεοσύστατη διεύθυνση του ΥΠΕΘΑ, υπευθυνη για τη διαχείριση ακινήτων (asset management) παρευρέθηκε και παρουσίασε το χαρτοφυλάκιο της καθώς και τρία ολοκληρωμένα σχέδια προτάσεων αξιοποιησης (projects) στο παγκόσμιο επενδυτικό κοινό. Ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία για εθνική παρουσία μέσω του Enterprise Greece συμμετείχε δυναμικά στοχεύοντας στην αύξηση των ευκαιριών την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος και τη τελική επιταγχυνση των προοπτικών αξιοποίησης της περιουσίας που διαχειρίζεται.
Ειναι πλέον προφανές ότι η επιλογή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου να συστήσει αυτή τη διεύθυνση δικαιώνεται πλήρως δεδομένου ότι ο σκοπός της δημιουργίας της που είναι η αύξηση των εσόδων του ΥΠΕΘΑ προς όφελος των Ε.Δ. Και των στελεχών τους βρίσκεται ήδη σε τροχιά υλοποίησης με ορατά αποτελέσματα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ