Παρουσιαστής του Σκαι και του Τούρκου καναλάρχη εμπαίζει το τηλεοπτικό κοινό στο θεμα των δυο στρατιωτικών μας που ειναι στις τουρκικές φυλακές! #survivorGr

 
8E1D3EF6-117F-4D17-B46C-E7D0BD26D52BΔεν διστάζουν μπροστά την ανάγκη να αυτοπροβληθούν και να ανεβάσουν τα νουμερα τηλεθέασης του Survivor να γελοιοποιήσουν ακόμη και το ευαίσθητο θεμα των δυο παιδιών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές!
Ο Τανιμανιδης που παρουσιάζει το τουρκικό reality βγαίνει και το παίζει δήθεν σωτήρας ξεφτιλιζοντας τα πάντα για την αυτοπροβολή του! 
Δείτε το άρθρο που διοχετεύουν στα ελληνικά sites απο την τουρκική εταιρεία παραγωγής του survivor προκειμένου να φτιάξουν το πατριωτικό προφίλ του Τανιμανιδη εκμεταλευόμενοι τον πόνο και την αγωνία για τους 2 Έλληνες στρατιωτικους μας:
https://www.youtube.com/watch?v=inkqp1TNrtI#action=share

Μια αποκάλυψη έκανε ο Στέφανος Τανιμανίδης, ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή, στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, εξομολογήθηκε πως ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία και αναζητά τρόπο να παρέμβει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θα γίνει μέσω του Acun Ilicali. «Επικοινώνησε μαζί μου πριν από 10 μέρες σχετικά με τα άσχημα γεγονότα που έγιναν στον Έβρο και με ρώτησε «Μπαμπά μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο μπορώ εγώ από εδώ να συμβάλω στην απελευθέρωση αυτών των παιδιών»; Είχε την αγωνία για δυο παλικάρια που αναίτια βρέθηκαν μπλεγμένοι εξαιτίας μιας σειράς λαθών… Πραγματικά αναζητήσαμε με ποιον τρόπο, ο ίδιος από την πλευρά του, ίσως θα μπορούσε να κάνει κάτι. Τώρα, δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα… αλλά χαίρομαι που πραγματικά έχει αυτές τις ευαισθησίες και δεν ξεχνάει και τις υποχρεώσεις του σαν Έλληνας και σαν πατριώτης και σαν παιδί της οικογένειας Τανιμανίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τανιμανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ