Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου – Τα ευρήματα του ειδικού από τον Καναδά

 
C1B4B0C9-0DB5-4F2A-8191-DD4112FDF9C4Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο Καναδός ερευνητής, που έχει διορίσει η οικογένεια και ο οποίος έχει αναλάβει να βρει την άκρη του νήματος σ’ αυτή την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Ο ειδικός στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων, παρότι δεν αποκάλυψε το πρόσωπό του, άνοιξε τα χαρτιά του, με αφορμή την πολύκροτη δίκη που έχει ξεκινήσει. Ο Καναδός ερευνητής έδωσε λεπτομέρειες για την άγνωστη μέχρι πρόσφατα ομάδα που υπό την καθοδήγηση του εγκέφαλου, συμμετείχε στην απαγωγή και δολοφονία του άτυχου νέου. Όπως είπε, συναντήθηκε ξεχωριστά με τον κάθε ένα από τους εμπλεκόμενους, αφού πρώτα τους αιφνιδίασε.
Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου ο ερευνητής απάντησε πως έχει πληροφορίες πως ο εγκέφαλος διατηρεί επαφές με κάποιους από την πρώτη κρυφή ομάδα.
Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να τον συναντήσει μέσα στις φυλακές και να μιλήσει μαζί του, κάτι που ο εγκέφαλος αρχικά αποδέχτηκε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Στη συνέχεια όμως είπε πως δεν θα γίνει αυτή η συνάντηση γιατί μόνο ο δικηγόρος του μιλάει γι αυτόν.
Ο Καναδός τόνισε πως μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για τα στοιχεία της έρευνας του δεν κλήθηκε από κάποια αρμόδια Αρχή, αλλά είναι έτοιμος εάν τον καλέσουν, να τα προσκομίσει.
Όπως εξήγησε ο κ. Ρουσσόπουλος ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Μάριου, η Δικαιοσύνη δεν έχει αξιοποιήσει μέχρι στιγμής τα στοιχεία του ερευνητή, γιατί σ’ αυτή τη φάση η δίκη διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό.
«Θα πρέπει να σχηματιστεί μία άλλη, νέα δικογραφία για τα άτομα της πρώτης ομάδας που θα δικαστούν σε πρώτο βαθμό. Βέβαια δεν αποκλείεται να βρεθούμε προ εκπλήξεων κατά τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε. Ας μην ξεχνάμε πως η εκπομπή καθοδήγησε την έρευνα για να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες. Εάν το «Τούνελ» με τον γενετιστή δεν έβρισκαν το αίμα του Μάριου στο αυτοκίνητο του, αυτή τη στιγμή ο εγκέφαλος και η σύζυγος του θα βρίσκονταν έξω από τη φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ιδιοκτήτης BMW: Δεν δίνω δεκάρα για τον νεκρό Μάριο ή τη μάνα του…
Ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε στην εκπομπή το τρίτο μέρος της ενδελεχούς έρευνας του και μίλησε στην εκπομπή από το Παλαιό Φάληρο, όπου ο εγκέφαλος και οι συνεργοί του από την πρώτη κρυφή ομάδα, άφησαν πλυμένο το αμάξι του θύματος.
Όπως σημείωσε, τα μέλη της ομάδας που επέβαιναν στην επίμαχη BMW, εκείνη την ώρα κρατούσαν τσίλιες, ενώ από την ίδια περιοχή δύο ακόμη άτομα έβαλαν σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο του εγκέφαλου. Τηλεφώνησαν στη μητέρα του Μάριου, για να της ζητήσουν λύτρα.
«Όταν ο εγκέφαλος με τον συνεργάτη του, ήρθαν εδώ για να συναντήσουν τα άτομα που περίμεναν στην BMW, ήρθαν με δύο αυτοκίνητα. Το πρώτο ήταν ένα Πούντο και το άλλο , το αυτοκίνητο του Μάριου. Από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος πήραν ένα αντικείμενο που ανήκε στον Μάριο, σαν τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο του «μηχανικού» της πρώτης ομάδας που έφερε στα δίχτυα του εγκέφαλου τα μέλη της δεύτερης.
Σύμφωνα με τον Καναδό ερευνητοί όλοι οι εμπλεκόμενοι ζουν και εργάζονται στην ίδια περιοχή και σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με συγκεκριμένο συνεργείο αυτοκινήτων. Ο ερευνητής ήρθε σε προσωπική επαφή με όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα.
Αρνητική εντύπωση του έκανε, όπως είπε, η στάση του ιδιοκτήτη της BMW. Ανέφερε πως πρόκειται για έναν άνδρα με θέση υψηλού κύρους και εξουσίας στην κοινωνία. Όταν του έκανε σχετικές ερωτήσεις, εκείνος του απάντησε: «Δεν δίνω δεκάρα για το νεκρό παιδί ούτε για την μητέρα του».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε από την έρευνα του, ο ειδικός αναλυτής υποστηρίζει πως υπάρχουν επιπλέον άτομα που βοήθησαν τα τέσσερα μέλη που αποτελούσαν την πρώτη ομάδα.
«Δεν σιώπησαν μόνο αυτοί οι τέσσερις, αλλά υπήρχαν και άλλοι που τους βοηθήσουν να μην καταλήξουν στη φυλακή. Κάτι που στο τέλος δεν θα αποφύγουν. Έχουμε ένα βουνό από αποδείξεις. Στην εκπομπή σας, παρουσίασα μόλις το 5% από αυτά που γνωρίζουμε. Σύντομα θα γίνουν όλα γνωστά και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, που μέχρι σήμερα δεν έχουν επισήμως σχετιστεί, θα βρεθούν στη φυλακή», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ