Παγκόσμιοι ολετήρες ψυχών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προσπάθειες για επιβολή παγκόσμιας κυριαρχίας πατώντας επί πτωμάτων, χωρίς συναισθήματα, με ζητούμενο τη δημιουργία απολυταρχικών καθεστώτων μετράει εκατονταετίες, και όλες σχεδόν φοράνε τη μορφή του πρόβατου. Μόνο και μόνο που στην επίσημη ονομασία της Κίνας (Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας) και της Β. Κορέας (Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας) χρησιμοποιείται βάναυσα η λέξη Δημοκρατία, το αποδεικνύει. Όπως άλλωστε έκαναν και οι δικοί μας «Συνταγματάρχες»!

Το 1932 κυκλοφόρησε το βιβλίο “Brave New World” του Aldous Huxley, ενώ το 1949 ακολούθησε το “1984” του George Orwell, όπου και στα δύο περιγράφονται καταστάσεις ανάλογες με αυτές που ζούμε σήμερα, ενώ δεν έχουν λείψει και τα σχόλια που θέλουν τους συγγραφείς «σκοπίμως υποψιασμένους» που απλά περιγράφουν τον «προγραμματισμό»!

«Πρωτοπόρες» δηλώσεις μισανθρωπισμού προέρχονται από τον αποθανόντα σύζυγο της Ελισάβετ, “γαλαζοαίματο” και “ευγενή” Φίλιππο, ο οποίος το 1986 προλογίζονταςτο βιβλίο “If I were an Animal” του Fleur Cowles έγραψε: «Απλώς αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να μετενσαρκωθώ σε ένα ζώο του οποίου το είδος θα είχε μειωθεί τόσο πολύ από ό,τι ήταν με κίνδυνο να εξαφανιστεί. Ποια θα ήταν τα συναισθήματά του προς το ανθρώπινο είδος, του οποίου η πληθυσμιακή έκρηξη του είχε αρνηθεί να υπάρχει κάπου…, πρέπει να ομολογήσω ότι μπαίνω στον πειρασμό να ζητήσω μετενσάρκωση ως έναν ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό».

Ο Φίλιππος το 1988, για να το εμπεδώσουμε καλύτερα, βάσει του Guardian, είπε: «Σε περίπτωση που μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω ως θανατηφόρος ιός, για να συνεισφέρω κάτι στην επίλυση του υπερπληθυσμού»! (λεπτομέρειες εδώ) Υπήρξε συνιδρυτής του οργανισμού WWF (διετέλεσε πρόεδρος 1981-1996), στην ίδρυση του οποίου πρωτεύοντα ρόλο διαδραμάτισε ο αδελφός του προαναφερθέντα συγγραφέα Huxley, Sir Julian Huxley, οπαδός της ευγονικής! “Brave New World” πράγματι!

Αισθάνονται ιδιοκτήτες του πλανήτη και αυτό που θέλουν το λένε ξεδιάντροπα. Λίγος πληθυσμός στη Γη για να έχουν πλήρη έλεγχο με τυφλή υπακοή και αγάπη. Αγάπη, όπου ο πολίτης θα αγαπάει τον «εξουσιαστή» όπως περιγράφεται τόσο στα παραπάνω βιβλία, όσο και σε πρόσφατη δήλωση εκπροσώπου του WEF! Σχετική «εντολή» για 500 εκατομμύρια πληθυσμό επάνω στη Γη υπάρχει στους λεγόμενους «κατευθυντήριους λίθους», οι οποίοι ξεφύτρωσαν ξαφνικά το 1980 στη Τζώρτζια των ΗΠΑ! (λεπτομέρειες εδώ)

Ανάλογες «ανησυχίες» έχουν εκφράσει και αρκετοί «μπροστινοί» της εξουσίας, όπως ο περίφημος «φιλάνθρωπος» Bill Gates, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2010 σε μια ομιλία του είπε ότι: «Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δις ανθρώπους που προχωρά σε περίπου 9 δις. Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά σε νέα εμβόλια, στην υγειονομική περίθαλψη, στις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε αυτό ίσως κατά 10 ή 15 τοις εκατό.» – Εξαιρετικός «φιλάνθρωπος» με νέα εμβόλια, τα οποία έχουν 1.289 σοβαρές παρενέργειες καταγεγραμμένες από την ίδια την εταιρεία, χώρια οι θάνατοι και χώρια το δούλεμα της «αποτελεσματικότητας» κάθε 3 μήνες εμβόλιο!

Ο φερόμενος ως «ιδρυτής» του «Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ» (World EconomicForumWEF) Klaus Schwab, φρόντισε να προετοιμάσει τους ηγέτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τον ιό, τον Οκτώβριο του 2019, ο οποίος ιός εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καν ούτε στη φαντασία μας! «Κάλχας» ο νεότερος!

Πρόσφερε επίσης απλόχερα στον κόσμο ένα «πόνημα», το βιβλίο “The Great Reset” – κοσμεί και το γραφείο του πρωθυπουργού μας(!) – στο οποίο περιγράφει τις επιθυμητές εξελίξεις στον κόσμο. Με άλλα λόγια, δίνει εντολές σε προέδρους, πρωθυπουργούς και υπουργούς να πράξουν αναλόγως!

2C1B2094 1A53 420E A24A 74FAE7BABA4D

Μεγάλες οι προσπάθειες για να πάρουν σάρκα και οστά οι κοινωνίες που περιγράφονται στο “Brave New World” και “1984”, με κοινωνικές αποστάσεις, διάλυση της οικογένειας και απαγόρευση των σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η επιβολή της μάσκας, της κοινωνικής απόστασης και των lockdown μοναδικό σκοπό έχουν τον εκφοβισμό και την υποταγή σε εντολές. Το ομολόγησε και ο Μπιλ Γκέϊτς ότι λέγανε ένα κάρο ψέματα για τον ιό με σκοπό τον περιορισμό των ελευθεριών, πλησιάζοντας έτσι σταθερά το μοντέλο Κίνας. Πρώτη υποψηφιότητα για Νόμπελ «φιλανθρωπίας» ο «κύριος»!

Οι μάσκες όχι μόνο δεν σταματούν κανένα ιό, αλλά είναι και επιζήμιες, ιδιαίτερα στα παιδιά, ενώ η προώθησή τους γίνεται από τα ίδια άτομα που «νοιάζονται» για το περιβάλλον και τη ψεύτικη κλιματική αλλαγή, μιας και κατασκευάζονται από πλαστικό!

Τα lockdown όχι μόνο δεν μειώνουν τα κρούσματα, αλλά συμβάλουν στην επιδείνωση της ψυχικής υγείας, στην έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας, καταστρέφουν τις οικονομίες των χωρών, η μεσαία τάξη τελεί υπό εξαφάνιση και οι εκατομμυριούχοι γίνονται δισεκατομμυριούχοι, όπως παραδέχεται ακόμη και το Bloomberg, ενώ η Σουηδία χωρίς lockdown και υποχρεωτικότητες τα πήγε καλύτερα.

Τεράστιο ερωτηματικό με τις υγειονομικές αρχές και τον ΠΟΥ, όπου στις οδηγίες αντιμετώπισης ενός κρούσματος στα πρώτα στάδια υπάρχει παντελής απουσία χρήσης φαρμακευτικής αγωγής, παρ’ όλο που στη πράξη αποδείχτηκε ότι χώρες που έκαναν χρήση π.χ. ιβερμεκτίνης και άλλων φαρμακευτικών ουσιών (ΑφρικήΙνδία) υπήρξαν με μεγάλη διαφορά λιγότερα κρούσματα, και ελάχιστοι θάνατοι. Κάποιοι μάλλον ΔΕΝ επιθυμούν να σώζονται ζωές! Στην Ελλάδα μετά από εγκληματικά μεγάλο χρονικό διάστημα απραγίας, εισάχθηκαν με το ζόρι 2.000 δόσεις μονοκλωνικών τον Νοέμβριο 2021, οι οποίες εξανεμίστηκαν γρήγορα και η κατάληξη έως τώρα είναι να έχουμε περίπου 30.000 νεκρούς!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο “Indias Ivermectin BlackoutPart V: TheSecret Revealed”: «Ίσως κάθε αναγνώστης πρέπει να αναρωτηθεί με αυτό το ερώτημα – Γιατί συμβαίνει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ άρθρα των εμπειρογνωμόνων Dr. Lawrie και Dr. Kory, που δημοσιεύτηκαν στην ιατρική βιβλιογραφία για το PubMed, την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ από τη Wikipedia;» – “Perhaps every reader needs to askthemselves this questionWhy is it that BOTH Dr. Lawries and Dr. Korys supremelyrated expert review articles, published in the medical literature on PubMed, the NationalLibrary of Medicine, are BANNED from Wikipedia?”

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους μαζικούς εμβολιασμούς, όπου σε περιπτώσεις με 100% πλήρως εμβολιασμένους πολίτες παρατηρήθηκε αύξηση κρουσμάτων. Παράδειγμα το Γιβραλτάρ και όχι μόνο, αλλά και κρουαζιερόπλοια, ενώ η αρχική υπόσχεση για «ελευθερία», όχι ΜΕΘ, όχι θάνατοι, αποδείχτηκε παντελώς αναληθής.

Μετά την αναγκαστική δημοσίευση των εγγράφων της Pfizer λόγω δικαστικής απόφασης, καταδείχτηκε ότι εκτός από θανάτους (μάλλον θα πρέπει να προστεθούν και οι ξαφνικοί θάνατοι που παρατηρούνται διεθνώς σε υγιείς ανθρώπους, η λεγόμενη «ξαφνικίτιδα»!), είχαν καταγραφεί και 1.289 σοβαρές παρενέργειες, ανάμεσά τους η ηπατίτιδα, όπως και η μετάδοση των παρενεργειών από τις έγκυες τόσο στην κύηση, όσο και μέσω θηλασμού.

Στο προσεχές μέλλον σίγουρα θα υπάρξει δικαιολογία για συνέχιση της μάσκας, ενώ μετά τα τελευταία lockdown στη Κίνα με την αστεία δικαιολογία για μηδενικά κρούσματα, υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στις μεταφορές προϊόντων με πλοία, με αποτέλεσμα τη συμβολή τους στην επικείμενη επισιτιστική κρίση. Επίσης συμβάλει τα μέγιστα και ο πόλεμος στην Ουκρανία με τις δημιουργηθείσες ελλείψεις σε σιτηρά, αέριο, πετρέλαια, και όχι μόνο. Εξ ου και ο ζήλος όλων σχεδόν των εκπροσώπων των «φυλάρχων», με τη βοήθεια των οποίων συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία με αποστολές εξοπλισμού, ακόμη και ενάντια σε εθνικά συμφέροντα (πολλοί οι μακεδονομάχοι!). Ο δε Πρόεδρος της χώρας είναι τόσο «δημοκράτης» που μετά την παρουσία ναζιστών στην ελληνική βουλή, σκέφτηκε να προβάλει Ουκρανό στρατιώτη με τα διακριτικά της επίλεκτης ομάδας των SS Totenkopf!!! Νόμπελ «δημοκράτη» εδώ!

Όπως συνέβη με την «πανδημία» που η αντίθετη γνώμη δαιμονοποιήθηκε και απαγορεύτηκε «δημοκρατικά», κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ουκρανία που ξαφνικά οι «δημοκράτες» απανταχού ξέχασαν τις «δημοκρατικές» επεμβάσεις στη Κύπρο, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, … με τελικό σκοπό να απαγορευτούν οι

παντός είδους αντίθετες απόψεις, κάτι σαν την Κίνα! Τρανή απόδειξη η καταδίωξη όσων αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis!!!

Για τις εφικτές επεμβάσεις στο DNA, έχει γράψει και ο «παντογνώστης ιδρυτής» του WEF Klaus Schwab το 2018 στο βιβλίο του “Shaping the Future of the FourthIndustrial Revolution: A Guide to Building a Better World”, επαληθεύοντας ουσιαστικά τον Huxley: «Ότι τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστούμε με ακρίβεια το ανθρώπινο γονιδίωμα μέσα σε βιώσιμα έμβρυα σημαίνει ότι είναι πιθανό να δούμε στο μέλλον τον ερχομό σχεδιαστών μωρών, τα οποία θα διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή θα είναι ανθεκτικά σε μια συγκεκριμένη ασθένεια.» – That it is nowfar easier to manipulate with precision the human genome within viable embryos meansthat we are likely to see the advent of designer babies in the future who possessparticular traits or who are resistant to a specific disease.”

Με τον ερχομό των εμβολίων τεχνολογίας mRNA, εκτός από την άγνοια που επικρατείόσον αφορά τα συστατικά τους, υπάρχουν και οι πληροφορίες ότι πρόκειται για «τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας»! Ανάμεσα στις όποιες παρενέργειες που προκαλούν βρίσκονται και οι καρδιοπάθειες, και την ίδια στιγμή, η ίδια τεχνολογία προωθείται από κάποιους για τη προστασία από καρδιοπάθειες (όποιος δεν έχει τρελαθεί ήρθε η ώρα!), ενώ και πάλι η ίδια τεχνολογία, με τη δικαιολογία της επικείμενης επισιτιστικής κρίσης βρήκε το δρόμο της να εφαρμοστεί και στα τρόφιμα!!! Και φυσικά όποιος πεινάσει θα φάει.

Έκπληξη!!! – Η επισιτιστική κρίση έχει ανακοινωθεί πολύ πριν τις εξελίξεις στην Ουκρανία, όπου ο εξαναγκασμός σε σικέ πόλεμο, σε συνδυασμό με τα lockdown της Κίνας, φαίνεται ότι δημιουργούν σκοπίμως τις ελλείψεις, με στόχο τις τροφές σκουπίδια!

Καλή μας όρεξη! Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε στους ουρανούς, για να επιτευχθεί ο στόχος των 500 εκατομμύριων πληθυσμού πάνω στη Γη!

Για την «επιτυχία» όλων αυτών, θα εμφανίζονται από το πουθενά νέοι ιοί και διάφορες παραλλάξεις, όπου καθοριστική συμβολή θα έχει η «Συμφωνία Πανδημίας» που προωθεί ο ΠΟΥ, με επιβολή δικτατορικών μέτρων, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις.

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ