Για 20′ λεπτά έβραζε το Αιγαίο …Σκηνές πολ έμου απο οπλισμένα F-16

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρές και κλειστές αερομαχίες για 20′ έγιναν στο Αιγαίο με τους Τούρκους να ξεσπούν μετά το χαστούκι της Αιγύπτου … Στο Ελληνικό FIR ποδοπατώντας και επίσημα τα περίφημα ΜΟΕ που υπέγραψαν οι Γιλμάζ-Παπούλιας με τη προτροπή των Αμερικανών!aeromaxia

Αν κάποιοι ακόμη στην Κυβέρνηση πιστεύουν οτι οι Τούρκοι σέβονται κάτι ή θα σεβαστούν την υπογραφή τους , ενώ την ίδια ώρα συγκεκριμένοι κοντυλοφόροι των Αθηνών ζορίζονται λέει ,γιατί βγήκε ο Επιτάφιος σε Ελληνικό χωριό στην Ελληνική επικράτεια επειδή τυχαίνει το χωριό αυτό να κατοικείται και από Μουσουλμάνους το θρήσκευμα ,ας ελπίσουμε οτι και μετά την σημερινή παραβίαση των ΜΟΕ για τις Μεγάλες Θρησκευτικές Εορτές ίσως να γράψουν και καμιά αράδα …Συγγνώμης !
Εκτός και αν ίδιοι είναι ευαίσθητοι μόνο όταν μπορεί να προκαλέσουμε την πίστη κάποιων αν θρηνήσουμε το δράμα της Σταύρωσης,σαν Χριστιανοί !
Στην σημερινή σοβαρή Εμπλοκή στο Αιγαίο Μια εξάδα Τούρκικων μαχητικών εισέβαλαν στο FIR Αθηνών με εντολή να προκαλέσουν …Ο Σχηματισμός αποτελούνταν από τέσσερα F-4 και από δύο Οπλισμένα F-16 στο ρόλου του Προστάτη !22
Με την εμφάνιση των Ελληνικών F-16 που απογειώθηκαν απο την Σκύρο τα τούρκικα F-4 Αναχώρησαν απο την πειριοχή ενώ τα Τούρκικα F-16 αρνήθηκαν να εκτελέσουν την εντολή με αποτέλεσμα να Ελληνικά μαχητικά να εμπλακούν σε αερομαχία ! ..;Ώρα 15:25′ καταμεσήμερο !
Οι Τούρκοι πέταξαν προς το Νότο προσπαθώντας να σπάσουν το ( Lock )των Ελληνικών μαχητικών πετώντας χαμηλά, αλλά ακολουθούμενοι σε όλη την πτήση τους απο τα Ελληνικά μαχητικά που έσπαζαν νεύρα !
.Οι Τούρκοι περί την 15 : 35 επιχειρούν αναστροφή και η εμπλοκή που σημειώνεται δεν έχει καμιά διαφορά απο την πραγματική μάχη ,εκτός απο το FIRE!!
Νικημένοι κατά κράτος οι Τούρκοι απεμπλέκονται την 15 :46′ επιστρέφοντας στις Μικρασιατικές Ακτές !
Ήtαν τόσο σκληρή η Εμπλοκή που τα καυσαέρια πήραν αμπάριζα και το CN-235 που διέκοψε την πτήση του και έφυγε τρομοκρατημένο για την βάση τους στο DALAMAN!
Το ΓΕΑ πρέπει να προσέξει γιατί οι Τούρκοι κάνουν καθημερινές πρόβες στην ίδια περιοχή εδώ και αρκετό καιρό και σίγουρα όχι τυχαία …Αλλά πρέπει ακι η Ελληνική Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου να δώσει ξεκάθαρες εντολές στο ΓΕΑ και στο Α/ΤΑ !
Προσοχή : Δεν αρκούν οι καθημερινές εντολές που είναι ασαφείς όταν Έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο μεγάλη προκλητικότητα και μάλιστα κατ΄Εντολή!!!
Βετεράνος

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 01 IOYNIOY 2015*

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 ( CN-235 )
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 4
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 4
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
*Επισημαίνεται ότι η σημερινή αργία (θρησκευτική εορτή) περιλαμβάνεται σε αυτές των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ των δύο χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ