27/11/2020

ΕΛΛΕΙΜΜΑ 2009: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ (ειδικά τώρα) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

image.jpegΕΛΛΕΙΜΜΑ 2009: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ (ειδικά τώρα) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται κατ’ αρχήν γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009. Να τους ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως όλο αυτό που ζούμε ως κρίση προήλθε από την αποδοχή αυτού του ελλείμματος και η διατήρηση αυτής της κρίσης προϋποθέτει την συνέχιση της αποδοχής αυτού του φουσκωμένου ελλείμματος.

Για να το κάνουμε πιο λιανά. Αν η δικαιοσύνη καταδείξει (δεν λέμε “αποδείξει”, γιατί είναι απλά θέμα βούλησης – τα στοιχεία υπάρχουν στη δημοσιότητα εδώ και χρόνια) την απάτη με το φούσκωμα του ελλείμματος η κρίση θα τελειώσει, γιατί οι εγχώριοι τραπεζίτες, κάποιοι οικονομικοί πολιτικοί μας και οι συνεργοί τους από τις συμμορίες της ΚΟΜΙΣΙΟΝ, της ΕΚΤ, της EUROSTAT και του ΔΝΤ θα βρεθούν στη φυλακή ως ένοχοι γενοκτονίας. Φυσικά είναι πολύ πιθανό, με τη δυναμική που θα αναπτυχθεί, και όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα να πάει στον αγύριστο όπου και ανήκει.

Όσο περίεργο και να φαίνεται η ελληνική δικαιοσύνη έχει αυτή τη δύναμη, την οποία βεβαίως δεν πιστεύουμε πως τελικά θα αξιοποιήσει. Άλλωστε το παρελθόν της δεν αφήνει περιθώρια να ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο.

Το πείραμα που εκτελέστηκε στα τομάρια των Ελλήνων ήταν η μετατροπή της τραπεζικής χρεοκοπίας σε κρατική και γι’ αυτό πάντα η Ελλάδα θεωρείται από τους εταίρους της ως μια “ειδική περίπτωση”.

Πριν από τη μεθόδευση με το φουσκωμένο έλλειμμα η κρίση περιοριζόταν στον τραπεζικό τομέα σαν έλλειψη ρευστότητας. Την κρίση αυτή βεβαίως πάσχιζαν οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί και οι λακέδες δημοσιογράφοι τους να την κρύψουν. Η κρίση αυτή θα οδηγούσε τις τράπεζες σε χρεοκοπία αλλά η πραγματική οικονομία δεν θα επηρεαζόταν και εάν αυτό δεν το επέτρεπαν, τότε θα έπρεπε να σώσουμε την οικονομία μας βγαίνοντας από το ευρώ. Στην περίπτωση αυτή φυσικά και το πολιτικό προσωπικό ως συμμέτοχο και συνένοχο θα πήγαινε στον αγύριστο, αλλά η κοινωνία και η οικονομία θα σώζονταν.

Η αρχή έγινε με τα 28 δις που ο Αλογοσκούφης καθοδηγούμενος από τον Προβόπουλο προσέφερε το 2009 για τη διάσωση των τραπεζών.
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=19664
Κοιτάξτε στο τέλος της τρίτης παραγράφου τους ισχυρισμούς Αλογοσκούφη-Προβόπουλου: «Η εφαρμογή των μέτρων δεν θα έχει επιπτώσεις στο έλλειμμα, αλλά στο δημόσιο χρέος, το οποίο ήδη βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.»

Αυτό τελικά δεν τους βγήκε και έπρεπε να φουσκώσουν το κρατικό έλλειμμα κατά 28 δις για να καλύψουν το ποσό της διάσωσης των τραπεζών.

Βεβαίως οι τραπεζίτες δεν ήθελαν να χρεωθούν τίποτα από τη διάσωση των τραπεζών τους και έτσι παραίτησαν τον Καραμανλή, τοποθέτησαν διακυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, τοποθέτησαν τον Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ και άρχισαν το πάρτι, με παράδειγμα το Τ+3 σε Τ+10.
https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/04/28/αφιέρωμα-τ3τ10-yποτιμητική-kερδοσκοπία-short-se/

Για την κάλυψη λοιπόν του ποσού για τις τράπεζες προέκυψαν και τα 28 δις του πρώτου μνημονίου:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231112855

Η υπόθεση θα είχε θαφτεί και θα ήταν το τέλειο έγκλημα εάν μετά από λίγα χρόνια η ηρωΐδα κα Γεωργαντά δεν κατεδείκνυε τη μεθόδευση και δεν υπολόγιζε το φούσκωμα του ελλείμματος σε 28 δις
Πολλοί συμπολίτες μας επίσης κατηγορούν άδικα τους πολιτικούς για τη διαχείριση της οικονομίας προ και μετά κρίσης και πως αυτοί σχεδίασαν το ξεπούλημα της χώρας. Δεν σκέφτονται όμως ότι μιλάμε για τόσο ανίκανους ανθρώπους που δεν ήταν δυνατόν να συλλάβουν και να υλοποιήσουν ένα τέτοιο σχέδιο. Οι πολιτικοί μας έδρασαν απλώς ως τσιράκια των τραπεζιτών, κάποιες φορές εκβιαζόμενοι από αυτούς και κάποιες από την περισσή βλακεία που τους διακρίνει. Αυτό βεβαίως κάθε άλλο παρά τους αθωώνει, ίσα-ίσα θεωρούμε πως εκτός από απάτριδες και απατεώνες είναι και βλάκες ταυτόχρονα.

Το σχέδιο το εμπνεύστηκαν οι τραπεζίτες μας σε αγαστή συνεργασία με τα εξαίρετα στελέχη της Κεντρικής μας Τράπεζας και το έθεσαν υπό την επίβλεψη των αρχιαπατεώνων της ΚΟΜΙΣΙΟΝ, της ΕΚΤ, της EUROSTAT και του ΔΝΤ.

Οι ντόπιοι πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι δρώντας ως λακέδες των τραπεζιτών ανέλαβαν απλά την υλοποίησή του. Μάλιστα όταν χρειάστηκε οι τραπεζίτες απροκάλυπτα ξεφορτώθηκαν και τον Παπανδρέου και τοποθέτησαν απευθείας τραπεζίτη για πρωθυπουργό. Στη συνέχεια τοποθέτησαν αρχηγούς και στα κόμματα της αντιπολίτευσης πρώην στελέχη τους (βλ. Μητσοτάκης, Γεννηματά), με αποδεδειγμένη την αφοσίωσή τους.

Η τελευταία ελπίδα που υπήρχε με την άνοδο στην διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έσβησε μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες της πρώτης περιόδου διακυβέρνησης όταν ο κ. Δραγασάκης διαβεβαίωσε τους εγχώριους τραπεζίτες πως μπορούν να συνεχίσουν άφοβα το πάρτι τους και για να γίνει πιο αγαπητός τους εξασφάλισε και επιπλέον 100 δις από τον ELA για τις τρέχουσες ρεμούλες τους που δυστυχώς τους έφθασαν μόνο για 6 μήνες.

Λίγο μετά μάλιστα όταν η κα Κατσέλη ανέλαβε τη διοίκηση της Εθνικής τράπεζας όχι μόνο δεν αποκάλυψε ούτε ένα σκάνδαλο αλλά συγκάλυψε το σύνολο των εγκλημάτων που αυτή και οι υπόλοιπες τράπεζες είχαν εκτελέσει.

Η χώρα λοιπόν εάλω. Κάθε θεσμός έχει διαφθαρεί από τα ευρώ και κάθε πολίτης κοιτάζει το τομάρι του και μόνο.

ΑΛΛΑ ΝΑ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Η έκπληξη ήρθε από τη δικαιοσύνη. Και για να μην λέμε ανοησίες, όχι από τη δικαιοσύνη αλλά από 1-2 εξέχοντα στελέχη της. Μετά την ηρωΐδα κα Θάνου που τα έβαλε με το τραπεζικό καρτέλ, έχουμε και πάλι μια γυναίκα την κα Δημητρίου που βρήκε το κουράγιο να σηκώσει ανάστημα. Αυτό που δεν έκανε η πρώτη φορά αριστερά με την υποστήριξη του συνόλου του λαού, ήρθε μια απλή γυναίκα να το κάνει. Πατώντας στις αποκαλύψεις της άλλης ηρωΐδας, κας Γεωργαντά, προσπαθεί να σταματήσει τη γενοκτονία και να διασώσει κάτι από το κύρος της δικαιοσύνης.

Φυσικά όλος ο μηχανισμός των λαμογίων ντόπιων, ευρωπαίων και αμερικανών ταρακουνήθηκε και άρχισε τις πιέσεις.

Και αντί η αριστερή κυβέρνηση και οι αριστεροί πολιτικοί να πανηγυρίσουν, τρέχουν να συγκαλύψουν τους αλήτες και έτσι γίνονται και αυτοί συνένοχοι όλου του αίματος που έχει χυθεί και θα χυθεί στην πατρίδα μας εξαιτίας των μνημονίων διάσωσης των τραπεζών.

Οι πιο μαύρες εποχές του πολιτικού συστήματος έρχονται τώρα που τα φώτα ανάβουν.

Δυστυχώς αρκετοί από δαύτους, ως μη όφειλαν, επέλεξαν να ταχθούν με τους δήμιους, εναντίον των δικών τους. Ο φιλοτομαρισμός τους, η προσωπική τους ανέλιξη και η οικονομική αποκατάσταση τούς τύφλωσε και δεν τους ενδιαφέρει που γίνονται χειρότεροι των προηγούμενων.

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στο υπουργείο οικονομικών, ελπίζουν να χτίσουν καριέρα εκτελώντας για δεύτερη φορά τους συμπατριώτες τους.

Ας ελπίσουμε το αμυδρό φως που άναψαν κάποια στελέχη της δικαιοσύνης να μην σβήσει και όσοι από την σημερινή κυβέρνηση προσπαθήσουν να συγκαλύψουν τα εγκλήματα να τύχουν χειρότερης αντιμετώπισης ακόμη και από τους πρωτεργάτες αυτών.

Και για να μην θεωρούμε ότι η αυτοκτονία ενός λαού είναι μονόδρομος, ας θυμηθούμε ότι υπάρχουν και λαοί που με αξιοπρέπεια αντιμετώπισαν τους τραπεζίτες όταν χρειάστηκε, υπό την καθοδήγηση βεβαίως φωτισμένων και τίμιων ηγετών:
https://www.youtube.com/watch?v=PTCsK11Xetc

Καληνύχτα κ. Χουλιαράκη.

Αναγνώστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ant1 Πρωινός Καφές: Κατέρρευσε η Φαιη Σκορδά με την πρόταση βόμβα του Λακη Γαβαλα στον αέρα της εκπομπής

Έριξε την μεγαλύτερη βόμβα που θα μπορούσε να ρίξει ο Λάκης Γαβαλάς στον αέρα του Αντ1, καλεσμένος της Φαίης Σκορδά. Η Φαιη, αν και...

Lockdown Παράταση: Δεν τόλμησε να βγει μπροστά ο Μητσοτάκης και έβαλε τον Πετσα να το ανακοινώσει

Κρυμμένος στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός δεν τόλμησε να βγει ο ίδιος με διάγγελμα του να ανακοινώσει την παράταση του lockdown. Ο Μητσοτάκης που υποσχέθηκε ότι...

Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου

Σκληρή ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε όσους τον έκριναν άδικα για τις αναρτήσεις του που αφορούσαν το θέμα της θεραπείας του Αρχιεπισκόπου. Όπως...

Ant1 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Του βγήκαν τα μάτια με το τσιφτετέλι της Ρασέλ από το GNTM

Άρτος και θεάματα. Βοηθάει και το lockdown που δεν έχει πρωινές υποχρεώσεις ο κόσμος και ξενυχτάει περισσότερο και έτσι καταντάει να ξημεροβραδιάζεται μπροστά στην...

Ο Πούτιν έθεσε εκτός νόμου τους μάρτυρες του Ιεχωβά, σαρωτικές συλλήψεις

Σε πλήρη εφαρμογή η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Ρωσίας με την οποία η οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά κηρύχτηκαν ως εξτρεμιστική οργάνωση και...

Τι μας κρύβει ο Κυριάκος για την πανδημία;

Κάτι συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάτι μας κρύβει ο πρωθυπουργός. Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται από την φυσική επαφή με ανθρώπους. Και...

Δημοσκόπηση – χαστούκι στην Κυβέρνηση: Ο κόσμος θέλει πρώτο κόμμα την ΝΔ αλλά όχι τον Μητσοτακη

Το 64% των πολιτων αξιολογεί ως μη αποτελεσματικά τα μέτρα της κυβέρνησης που φέρουν την προσωπική σφραγίδα Μητσοτακη. Εξαιτιας της κακής διαχείρισης του κορωνιου από...

19 Αστείες ατάκες για το lockdown

Οι πιο αστείες ατάκες που είδαμε σήμερα στα social media.

Η Τουρκία προσπαθεί να εξάγει 90.000 τόνους κλεμμένου ελαιόλαδου από τη Βόρεια Συρία

Πέρυσι ήταν 35.000 τόνοι ελαιολάδου που εξήχθησαν μέσω Τουρκίας από το κατεχόμενο Αφρίν της βόρειας Συρίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Φέτος, η παραγωγή αυξήθηκε...

Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί με 18 Drone Reaper!

Μοναδική ευκαιρία οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να αποκτήσουν ένα ανέλπιστο δώρο, στη συγκεκριμένη συγκυρία. Ο λόγος για 18 μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου MQ-9 Reaper,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ant1 Πρωινός Καφές: Κατέρρευσε η Φαιη Σκορδά με την πρόταση βόμβα του Λακη Γαβαλα στον αέρα της εκπομπής

Έριξε την μεγαλύτερη βόμβα που θα μπορούσε να ρίξει ο Λάκης Γαβαλάς στον αέρα του Αντ1, καλεσμένος της Φαίης Σκορδά. Η Φαιη, αν και...

Lockdown Παράταση: Δεν τόλμησε να βγει μπροστά ο Μητσοτάκης και έβαλε τον Πετσα να το ανακοινώσει

Κρυμμένος στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός δεν τόλμησε να βγει ο ίδιος με διάγγελμα του να ανακοινώσει την παράταση του lockdown. Ο Μητσοτάκης που υποσχέθηκε ότι...

Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου

Σκληρή ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε όσους τον έκριναν άδικα για τις αναρτήσεις του που αφορούσαν το θέμα της θεραπείας του Αρχιεπισκόπου. Όπως...

Ant1 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Του βγήκαν τα μάτια με το τσιφτετέλι της Ρασέλ από το GNTM

Άρτος και θεάματα. Βοηθάει και το lockdown που δεν έχει πρωινές υποχρεώσεις ο κόσμος και ξενυχτάει περισσότερο και έτσι καταντάει να ξημεροβραδιάζεται μπροστά στην...

Ο Πούτιν έθεσε εκτός νόμου τους μάρτυρες του Ιεχωβά, σαρωτικές συλλήψεις

Σε πλήρη εφαρμογή η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Ρωσίας με την οποία η οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά κηρύχτηκαν ως εξτρεμιστική οργάνωση και...

Τι μας κρύβει ο Κυριάκος για την πανδημία;

Κάτι συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάτι μας κρύβει ο πρωθυπουργός. Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται από την φυσική επαφή με ανθρώπους. Και...