Ακης Τσελέντης: Απαντηση σε αυτούς που σηκώνουν τη σημαία της αλλοίωσης του θεσμού της οικογένειας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Άκης Τσελέντης αναφερει:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος «όπερ δύο άρρενα και ένα ουδέτερο Άγιο Πνεύμα», όπου κανένας θηλυκός συμβολισμός δεν υπάρχει.
Αυτή είναι η Αγία Οικογένεια, μέσα στην οποία αναπαράγεται το ανθρώπινο είδος. Το θήλυ δεν χρειάζεται, ή όταν χρειάζεται δεν έχει όνομα, ή δεν πρέπει να έχει όνομα.

Οι θρησκείες σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν για μυστήριους λόγους να κρύψουν τη θηλυκότητα ως αμαρτία κι ενοχή. Ακόμα και στην πιο επιστημονική Αρχαία Ελληνική σκέψη ο Αριστοτέλης λέει «άνθρωπος άνθρωπο γεννά» και άνθρωπος είναι ο άνδρας.
Ο φόβος της τιμωρίας και η ενοχή του ανθρώπου πως υπάρχει υποψία πως γεννήθηκε από μια συνούσια αμαρτωλών σωμάτων και όχι από την πλευρά του Αδάμ ή από έναν λάθος οργασμό στο κρεβάτι των ηδονών, έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς δογματικούς της θρησκείας.

Είναι παράδοξο πως αιώνες τώρα μια τόσο παιδαριώδης σκέψη γέμισε όμορφες ιστορίες που κρύβουν μια και μοναδική αλήθεια: πως η εντολή «αυξάνεσθε και πληθύνεστε» θα γίνει πράξη χωρίς τη φυσική και βίαιη ερωτική συνουσία, αλλά με εξωσωματική γονιμοποίηση πολύ πιο προχωρημένη από τη σημερινή που κάνουν οι γυναικολόγοι στα εργαστήρια τους.

Μάλλον τα παραπάνω έχουν στο μυαλό τους και τα περιβάλλουν με επιχειρήματα αυτοί που ηγούνται του κινήματος της νομιμοποίησης της πρακτικής να παραγγέλνουν παιδιά και μάλιστα αγόρια από παρένθετες μητέρες, (Βλ ζεύγος Κασσελάκη – Taylor), μη σκεπτόμενοι ότι αυτή η εκ των προτέρων επιλογή του φίλου είναι ότι ποιο προσβλητικό για τις γυναίκες.

Θα κλείσω με μια φανταστική ιστορία η οποία ας προβληματίσει αυτούς που σηκώνουν τη σημαία της αλλοίωσης του θεσμού της οικογένειας.

Έχουμε δύο απομονωμένα νησιά. Ας βάλουμε στο ένα νησί 100 ομοφυλόφιλους και στο άλλο 100 ετεροφυλόφιλους. Ας τα επισκεφτούμε μετά από 100 χρόνια. Στο ένα θα βρούμε μόνο σκελετούς ενώ στο άλλο χιλιάδες κατοίκους…. Το σταματώ εδώ για να μη με πουν ρατσιστή. Τα σύμφωνα συμβίωσης που υπάρχουν νομίζω δίνουν λύσεις στα πρακτικά προβλήματα που κάποιοι επικαλούνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ