Εισαγγελέας για Energa: Ο Φλώρος οργάνωσε την δολοφονία του έντιμου λειτουργού του δημοσίου! Ο κύριος Σαμαράς έχει να πει κάτι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2EB50D74-722B-46BF-ADBA-850A3D97EA0EΣτις 12 Μαρτίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.

Το πρωί η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι ο Άρης Φλώρος και οι δύο Αλβανοί συγκατηγορούμενοί του, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε, αποτιμώντας τα στοιχεία τόσο της αποδεικτικής διαδικασίας όσο και της προδικασίας, με τις ομολογίες των ίδιων των φυσικών αυτουργών.

Στην πρότασή της η εισαγγελική λειτουργός χαρακτήρισε τον Άρη Φλώρο ως «συντάκτη και πνευματικό πατέρα» της ανώνυμης επιστολής που εστάλη στον ανακριτή της υπόθεσης και έκανε λόγο για σκευωρία του Γ. Αντωνόπουλου σε βάρος του Α. Φλώρου. « Η επιστολή λέει «είμαι κρατούμενος στον Κορυδαλλό. Είμαι φίλος του Άρμπερ Μπάκο, του Όλντι Ντούλτσε και του Κλοντιάν Λεκοτσάι. Ο Κλοντιάν είναι ο «μπαμπάς» των άλλων δυο. Έμαθα ότι ο Μπάκο και ο Όλντι κατονόμασαν επιχειρηματία. Αυτό είναι κομπίνα του Κλοντιάν. Τους έβαλε να το πουν». Άρα αυτός που συνέταξε το κείμενο αν και παντού μας λέει για τον Κλοντιάν, στην κατακλείδα το υποκείμενο αλλάζει και γίνεται ο Αντωνόπουλος. Άρα θέλει να μας πει ότι ο Αντωνόπουλος έκανε συμφωνία. Αυτή τη γεύση αφήνει. Αυτό όλο δεν στέκει στη λογική. Ότι έφαγε μια σφαίρα και έκανε συμφωνία με τους δολοφόνους και τους πληρώνει μάλιστα για να κατηγορήσουν το Φλώρο. Ο κατηγορούμενος δε, μας είπε ότι οι δικηγόροι του Αντωνόπουλου ζήτησαν 2 εκ. ευρώ για να αλλάξουν όλοι τις καταθέσεις τους. Όλη η ιστορία έχει 2 κοινά σημεία. Όσα λέει η επιστολή, λέει και ο κατηγορούμενος. Επίσης είναι ο μόνος που λέει ότι ο Αντωνόπουλος έχει κάνει συμφωνία με τους άλλους δύο. Καταλήγω ότι ο συντάκτης και πνευματικός πατέρας αυτής της επιστολής είναι ο Άρης Φλώρος».

Η εισαγγελέας της έδρας αναφέρθηκε και στην εργαστηριακή έκθεση πραγματογνωμοσύνης, στην οποία ταυτοποιείται γενετικό υλικό του Ντούλτσε Όλντι με αυτό της επίθεσης, ενώ επεσήμανε και την ύπαρξη κατάθεσης των φυσικών αυτουργών που βάζει στο «κάδρο» τον Άρη Φλώρο. «Υπάρχει απολογία όπου αναφέρεται ότι έγινε ένα ραντεβού στην Κηφισιά και κάποιος έδωσε χρήματα για να κάνουν την επίθεση. Αναφέρουν ότι ένας Άρης έδωσε χρήματα για να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο. Τους επιδεικνύεται φωτογραφία του δικηγόρου και τους ζητούν να τον σκοτώσουν έναντι 100.000 ευρώ. Οι δυο κατηγορούμενοι όταν τους επιδείχθηκαν φωτογραφίες αναγνώρισαν τον Άρη Φλώρο. Κλήθηκε και ο μηνυτής και ανέφερε ότι εγώ σας είχα εκφράσει εξ αρχής ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός», είπε η εισαγγελέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ