21/09/2020

Κεραυνοί Τράγκα: Ο Μητσοτάκης θέλει ένα βρώμικο '89 για να υπογράψει παραχωρήσεις στην Τουρκία!

Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι πλαστές. Η χώρα στενάζει από την ανεργία και την πείνα -Ο Μητσοτάκης θέλει ένα «βρόμικο ’89» για να υπογράψει μέσα στην ομίχλη του Covid-19 παραχωρήσεις στην Τουρκία- Παζαρεύει περιορισμένη κυριαρχία (επήρεια) για Καστελόριζο, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη

Από τον
ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ
«δημοκρατία»
Όλες οι πληρωμένες από την κυβέρνηση και φίλους της δημοσκοπήσεις απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ήδη, η συντριπτική πλειονότητα του λαού αισθάνεται τις συνέπειες των ακραίων μέτρων του lockdown και φοβάται ότι ο (υ)ιός Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε νέους επαχθείς δανεισμούς, Μνημόνια και υποχωρήσεις, όπως και σε ταπεινωτικές συμφωνίες με την Τουρκία.
Εκατομμύρια Έλληνες έχουν καταλάβει την ανεργία και την πείνα που έφερε ο «made in Microsoft» σημερινός πρωθυπουργός και διαισθάνονται πόσο υπάκουος είναι στο Βερολίνο και πόσο εύκολα «κρυολογεί», όταν βήχει ο Ερντογάν στον παλάτι του στην Άγκυρα.
Όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Ν.Δ., όλοι όσοι θυμούνται τον ιδρυτή της, όσοι έχουν την Ελλάδα στο αίμα τους, όσοι πιστεύουμε στην ανεμπόδιστη κίνηση των ιδεών και στο δικαίωμα του αντιπάλου να μιλά ελεύθερα θεωρούμε την πολιτική και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του «καρκινώδη δυσπλασία» μέσα στους υγιείς ιστούς του κόμματος και καταστροφικές για την πατρίδα.
Ο γερμανόφιλος αρχηγός της σημερινής κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει σύντομα και άμεσα τη δράση-μαζική αντίδραση όλων εκείνων που δεν επιθυμούν περιορισμένη «επήρεια» και ΑΟΖ των ακριτικών νήσων του Αιγαίου. Η πιστοποίηση μειοδοτικών-προδοτικών κινήσεων από τους πολιτικούς κλώνους του Σημίτη, τους εμφανείς εγκάθετους της Γερμανίας, θα προκαλέσουν τεκτονικές δονήσεις στο εκλογικό σώμα, και κυρίως στον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς. Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να υλοποιήσει αντεθνικά σχέδια, υποβαλλόμενα και καθοδηγούμενα από τα «αφεντικά» του.
Όλες οι δημοσκοπήσεις που προβάλλουν τα πληρωμένα κανάλια, τα οποία συνέβαλαν στην εθνική καταστροφή, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Το διαπιστώνω πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη και διασχίζοντας την επικράτεια. Είμαι τώρα στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα (από ό,τι ακούω) δεν είχε κανένα κρούσμα Covid-19. Παντού εδώ συναντώ και βλέπω την οικονομική καταστροφή. Ένα κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη, καταστράφηκε οικονομικά από το lockdown του Μητσοτάκη και της «χρυσής» ομάδας των λοιμωξιολόγων.
Σάββατο και στο στενό του Αγίου Σπυρίδωνα μόνο τρία μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Εκεί, στη Στοά των Λιστών, ελάχιστες παρέες, νεαρά παιδιά ηλικίας 13 με 18. Κανένας τουρίστας! Κοιτάζω το ημερολόγιο: 27 Ιουνίου! Τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού, κλειστά. Όπως μου είπαν, τα πιο πολλά δεν θα ανοίξουν, γιατί εκτιμούν ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς χαμένη. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ενοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια.
Οι Κερκυραίοι (όπως και όλοι οι Έλληνες) έχουν καταλάβει ότι έπαιξαν πολύ βρόμικο παιχνίδι τα τηλεοπτικά κανάλια και οι επιχορηγούμενοι από πολυεθνικές φαρμάκων λοιμωξιολόγοι. Όπως μου είπαν καταστηματάρχες δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα -μίλησαν σε δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών- για την όλη κατάσταση, αφηγήθηκαν τη δραματική οικονομική κατάστασή τους, είπαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων ότι έρχεται μεγάλη πείνα στο νησί, αλλά κανείς δεν έπαιξε τις δηλώσεις τους!
Με εντελώς φασιστικό τρόπο, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επώνυμοι των καναλιών αποκρύβουν τις οιμωγές και την απόγνωση των Ελλήνων σε όλη τη χώρα. Όπως μου έλεγαν στα φέρι Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, μόνο πέρυσι το Πάσχα μετέφεραν στην Κέρκυρα 16.000 επιβάτες. Φέτος, όλη η Ηγουμενίτσα «ψάχνεται» πώς θα τα βγάλει πέρα. Το ίδιο και οι γύρω περιοχές. Το φάσμα της ανεργίας και της πείνας απλώνεται. Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει και οι διακινούμενοι -φυσικά Έλληνες- είναι ελάχιστοι.
Στη βόρεια Κέρκυρα, όπου έρχονται κάθε χρόνο Βρετανοί, τα πάντα είναι ερημικά. Οι ταβέρνες είναι κλειστές στο Καλάμι και στην Κουλούρα. Το μεγάλο ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που δέχονταν χιλιάδες Σκοτσέζους, Ουαλούς και Ιταλούς κάθε χρόνο, θεόκλειστα. Ενα σούπερ μάρκετ, η «Δήμητρα», είναι ανοιχτό στην Κασσιόπη. Εκεί, στην άκρη του λιμανιού, βρήκα ανοιχτό το «ταβερνάκι».
Φυσικά, όσοι ανέβασαν ρολά δεν βγάζουν ούτε το κόστος του ρεύματος. Ένας φίλος μου, που έχει το κομμωτήριο Art στην πόλη της Κέρκυρας, πήρε από τη ΔΕΗ λογαριασμό 1.400 ευρώ (!) για την περίοδο του lockdown, που ήταν κλειστός! Πήγε στη ΔΕΗ, έβαλε τις φωνές γι’ αυτόν τον εξωφρενικό λογαριασμό, αλλά ο υπάλληλος του είπε: «Γιατί φωνάζετε, κύριε; Τα σεσουάρ καίνε πολύ!» Εκεί, στον δρόμο όπου βρίσκεται το κομμωτήριο, επτά καταστήματα έκλεισαν στη διάρκεια του lockdown και δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν!
Όλοι μουρμουρίζουν εναντίον του Κυριάκου, αποκαλούν «ξέφτι» τον Αδωνι Γεωργιάδη, γκρινιάζουν για τον Δένδια και αφορίζουν τις τράπεζες. Οι πάντες έχουν καταλάβει ότι τα μόνα μέτρα στήριξης, η περίφημη συμπαράσταση της κυβέρνησης, ήταν τα 800 ευρώ για 45 ημέρες! Όσα ανακοίνωσαν για την ενίσχυση από μέρους των τραπεζών ήταν ψέματα, γιατί μόνο οι εύρωστες επιχειρήσεις μπορούσαν να πάρουν δάνειο. Οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν.
Όλες οι μετρήσεις που θέλουν να δείξουν ότι ο Μητσοτάκης είναι μεγάλος ηγέτης, χαρισματικός πολιτικός και ο αρχάγγελος-προστάτης της υγείας των Ελλήνων είναι πλαστές και προϊόν παραγγελιών και οδηγιών του Μαξίμου και φιλικών, καλολαδωμένων καναλιών. Σε όλες πρέπει να έχει βάλει το χέρι του ο -ειδήμων σε γκάλοπ- υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Επίσης, είναι βέβαιο ότι εποπτεύει όλα τα χρήματα που διανέμονται ο ανιψιός του «Καίσαρα» Γρηγόρης Δημητριάδης.
Όπως έμαθα, η φασιστική επιχείρηση φίμωσής μου, τόσο στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM όσο και στο Action 24, είχε να κάνει με την ευρεία διείσδυση των αποκαλύψεών μου και των δεδομένων μου σε όλη τη χώρα. Ανακαλύπτω στην περιφέρεια ότι όσοι είχαν Cosmote έβλεπαν Action 24!
Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί μόλις βαδίσει για πρόωρες εκλογές, προκειμένου να «κάψει» την απλή αναλογική, να φέρει 5ο Μνημόνιο και να υπογράψει ταπεινωτική συνθήκη με τον Ερντογάν. Ολες οι κινήσεις του, όλες οι αποφάσεις του αποδεικνύουν ότι παίρνει απευθείας εντολές από την Καγκελαρία του Βερολίνου.
Είτε πηγαίνει στο Πεκίνο, προκαλώντας υπαινιγμούς από τον Μάικ Πομπέο και τον Λευκό Οίκο, είτε συνεργάζεται στενά με τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς προωθώντας τις δουλειές του Μπιλ στην Ελλάδα, ή επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Ερντογάν, προηγουμένως ζητεί την άδεια των Γερμανών ή παίρνει απευθείας οδηγίες και εντολές από την Ανγκελα Μέρκελ. Δεν παίρνει, ουσιαστικά, ουδεμία ατομική κυβερνητική ή εθνική πρωτοβουλία, χωρίς να ρωτήσει τις δυνάμεις Κατοχής.
«Μαγειρεύει» να πάει σε εκλογές μέσα σε πυρακτωμένη ατμόσφαιρα πολιτικής κάθαρσης, όπως είχε κάνει ο πατέρας του με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο «βρόμικο ’89», προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές και να αναρριχηθεί στην εξουσία. Η Αγία Οικογένεια «μαγειρεύει» πάντα με τον ίδιο τρόπο τα «πολιτικά ξεροτήγανα».
Ο Κυριάκος, όμως, βλέπει ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί, με κασέτες (όπως παλιά ο πατέρας του με τον Μαυρίκη), Παπαγγελόπουλους, Καμμένους και Novartis, δεν είναι αρκετά ως προσάναμμα για να ανάψει μεγάλη φωτιά και να πάει τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές και στο ειδικό δικαστήριο. Άλλωστε, ο συμβιβασμός της Novartis με το αμερικανικό δημόσιο αποδεικνύει ότι αποδέχθηκε την ενοχή της για τις μεθόδους της και στην Ελλάδα.
Επίσης, η ανάλυση του συμβιβασμού από τις αμερικανικές Αρχές αναφέρει εκτεταμένα ότι επαγγελματίες της Υγείας, δωροδοκούμενοι, υλοποίησαν τις μεθόδους της πολυεθνικής. Μήπως ο πρωθυπουργός να κοιτάξει για αυτούς τους επαγγελματίες της Υγείας στο περιβάλλον του ή στη «Διάυγεια»;
Ο Μητσοτάκης πρέπει να αναχαιτιστεί, πρέπει να ανατραπεί, πριν υλοποιήσει τα αντεθνικά σχέδιά του, πριν προχωρήσει σε ταπεινωτικές συμφωνίες με τους Τούρκους και σε ακρωτηριασμό της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Είναι υποχρέωση των πατριωτικών δυνάμεων της Ν.Δ., αλλά και υποχρέωση όλων των ελεύθερων δημοκρατών και πατριωτών Ελλήνων να κινηθούν σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ματαιωθούν όλα αυτά τα αντεθνικά και μειοδοτικά σχέδια. Ο (υ)ιός Μητσοτάκης εξαπάτησε τους Ελληνες. Υφάρπαξε την ψήφο τους παριστάνοντας τον πατριώτη και αξιοποιώντας την πολιτική φθορά του Τσίπρα εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εξαπάτησε τους Ελληνες λέγοντας ότι ήταν εναντίον της συμφωνίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν υπέρ. Το απέδειξε μόλις ήρθε στην εξουσία.
Τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει μειωμένη «επήρεια» στα ελληνικά νησιά, δηλαδή μειωμένη ελληνική κυριαρχία. Είναι κλώνος του Γερμανού πράκτορα (όπως τον έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου) Κώστα Σημίτη και αυτό αποδεικνύει η στενή επαφή του με συμβούλους του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Ροζάκης και άλλα στελέχη του σημιτικού περιβάλλοντος, που πρωταγωνίστησαν σε βιβλία υπέρ των «ζωτικών συμφερόντων» της Τουρκίας στο Αιγαίο και σε ντοκιμαντέρ που αφηγήθηκαν τις «ευτυχισμένες ημέρες» των Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας.
Είναι υποχρέωση όλων των ελευθέρων Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, να εμποδίσουμε τον Μητσοτάκη να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ισοπέδωσε οικονομικά τη χώρα, απορύθμισε πλήρως την οικονομία της και χρησιμοποιεί τον Covid-19 ως εργαλείο εκφοβισμού και ελέγχου του πληθυσμού. Υποχρέωση όλων, η μαζική αντίδραση και η ανατροπή αυτών των σχεδίων.
Με το επιχείρημα «Σώζω ζωές» έφερε την πείνα, την εξαθλίωση και την ανεργία στην Ελλάδα. Με το ίδιο επιχείρημα μπορεί να υπογράψει ταπεινωτική συμφωνία με τον Ερντογάν, χρησιμοποιώντας νεόκοπους όρους, όπως «μειωμένη επήρεια», δηλαδή μειωμένη κυριαρχία, προκειμένου φυσικά να ξεγελάσει την πλειοψηφία του λαού. Δεν θα του το επιτρέψουμε!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας στον Έβρο – Γελάνε παγκοσμίως οι ξένοι με τα χάλια μας

Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα που το θέμα με την καταδίκη του Έλληνα αγρότη που προσπάθησε να συλλάβει τους Τούρκους εισβολείς είναι πλέον βασικό...

Aπόσυρση των συμφωνιών με τα Σκόπια – Πάει για εκλογές ο Μητσοτάκης

Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για τις διακρατικές συμφωνίες με τα Σκόπια – ουρά της Συμφωνίας των Πρεσπών- και οι αντιδράσεις...

Κεραυνοί της Αιγύπτου κατά του Ερντογάν!

Η επίθεση φιλίας που εξαπέλυσε ο Ερντογάν στην Αίγυπτο, επιδιώκοντας μία συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με την χώρα που μέχρι πρότινος προσπαθούσε να καταστρέψει...

Απασφάλισε ο Στρατηγός Ζιάζιας κατά Μητσοτάκη (Βίντεο)

Απασφάλισε ο Στρατηγός Ζιάζιας κατά Μητσοτάκη που ωραιοποιεί τις Τουρκικές προκλήσεις για να υποχωρήσει netakias.com https://www.dailymotion.com/video/x7wbm6w Ανήσυχος και προβληματισμένος ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς από την προσπάθεια...

Η Cosco φεύγει οι Αμερικανοί αγοράζουν – Έρχονται τα πάνω- κάτω στην περιοχή μας

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας. Η COSCO φεύγει ,οι Αμερικανοί αγοράζουν(και) στον Πειραιά,ο Παυλόπουλος ύψωσε Ευρωπαϊκή σημαία στο Καστελλόριζο,ο Πομπέο φτάνει και ο Ερντογάν δηλώνει …αναστατωμένος!Ερχονται...

Βρέθηκε ο υπεύθυνος για τις λάθος μάσκες στα σχολεία – Τον έδωσε στεγνά ο Αδωνις Γεωργιαδης (Βίντεο)

Με μια πρώτη ανάγνωση ο Αδωνις λέει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μάσκες στα σχολεία καθώς η κυβέρνηση έκανε όπως λέει βιαστικές κινήσεις...

Τώρα: Σύριοι και ρώσοι σφυροκοπούν Τούρκους και ισλαμιστές στην Συρία!

Συμβαινει αυτή την στιγμή. Συντονισμένες επιχειρήσεις μεταξύ του συριακού στρατού και της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, γίνονται στο Ιντλίμπ. Το συριακό πυροβολικό σφυροκοπεί θέσεις του...

Απίστευτο: Ο δήμος Θεσσαλονίκης εξευτελίζει τις φτωχές οικογένειες!

Δίχως ίχνος ντροπής, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε πως στο εξής οι γονείς που δεν μπορούν με το πενιχρό -ή το ανύπαρκτο σε πολλές περιπτώσεις-...

Το εξώφυλλο της «δημοκρατίας» που έγινε viral στην Τουρκία και έκανε έξαλλο τον Ερντογάν!

Δείτε ενδεικτικά τι γράφουν οι τούρκοι αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας, που επιτέλους απάντησε στον τύραννο Βαριά προσβολή στον Πρόεδρο Ερντογάν από τον ελληνικό...

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες τσάκισαν το Big Brother – Καταρρέουν τα διαφημιστικά έσοδα του καναλιού

Σάρωσαν οι Άγριες Μέλισσες στην πρώτη ξεκάθαρη μάχη τους με το Big Brother το βράδυ της Παρασκευής καθώς ήταν η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας στον Έβρο – Γελάνε παγκοσμίως οι ξένοι με τα χάλια μας

Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα που το θέμα με την καταδίκη του Έλληνα αγρότη που προσπάθησε να συλλάβει τους Τούρκους εισβολείς είναι πλέον βασικό...

Aπόσυρση των συμφωνιών με τα Σκόπια – Πάει για εκλογές ο Μητσοτάκης

Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για τις διακρατικές συμφωνίες με τα Σκόπια – ουρά της Συμφωνίας των Πρεσπών- και οι αντιδράσεις...

Κεραυνοί της Αιγύπτου κατά του Ερντογάν!

Η επίθεση φιλίας που εξαπέλυσε ο Ερντογάν στην Αίγυπτο, επιδιώκοντας μία συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με την χώρα που μέχρι πρότινος προσπαθούσε να καταστρέψει...

Απασφάλισε ο Στρατηγός Ζιάζιας κατά Μητσοτάκη (Βίντεο)

Απασφάλισε ο Στρατηγός Ζιάζιας κατά Μητσοτάκη που ωραιοποιεί τις Τουρκικές προκλήσεις για να υποχωρήσει netakias.com https://www.dailymotion.com/video/x7wbm6w Ανήσυχος και προβληματισμένος ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς από την προσπάθεια...

Η Cosco φεύγει οι Αμερικανοί αγοράζουν – Έρχονται τα πάνω- κάτω στην περιοχή μας

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας. Η COSCO φεύγει ,οι Αμερικανοί αγοράζουν(και) στον Πειραιά,ο Παυλόπουλος ύψωσε Ευρωπαϊκή σημαία στο Καστελλόριζο,ο Πομπέο φτάνει και ο Ερντογάν δηλώνει …αναστατωμένος!Ερχονται...

Βρέθηκε ο υπεύθυνος για τις λάθος μάσκες στα σχολεία – Τον έδωσε στεγνά ο Αδωνις Γεωργιαδης (Βίντεο)

Με μια πρώτη ανάγνωση ο Αδωνις λέει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μάσκες στα σχολεία καθώς η κυβέρνηση έκανε όπως λέει βιαστικές κινήσεις...