ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ENERGA – Ένοχος ο Φλώρος, στα υπόγεια του Μαξίμου του Σαμαρά και του Βενιζέλου οι αυτουργοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

energa-hellas-power-1024x810__articleΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΤΙΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 Ένοχος ο φλώρος μαζί με τους δύο αλβανούς δολοφόνους για την απόπειρα δολοφονίας του έντιμου λειτουργού Δημοσίου, Αντωνοπούλου, που δεν έκανε τα χατίρια στην δολοφονική οργάνωση. Ας θυμηθούμε λοιπόν ποιοι βοηθούσαν τους εγκληματίες.

Η κατάθεση Ψυχάρη

Η ενημερωτική εκπομπή «Ρεπορτάζ» στο κανάλι Gr με τον Πέτρο Κουσουλό, η ιστοσελίδα koutipandoras.gr του Κώστα Βαξεβάνη καθώς και η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αποκάλυψαν το δυσώδες παρασκήνιο της υπόθεσης και τις κρυφές συνομιλίες μεταξύ του Αχιλλέα Φλώρου και του εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη, με σκοπό την τοποθέτηση του κ. Ζήση ως επικεφαλής του ΛΑΓΗΕ. Οι συνομιλίες ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2012 και ολοκληρώνονται λίγο πριν την προφυλάκιση του κ. Φλώρου, τον Νοέμβριο του 2012.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησης του επιχειρηματία υπήρξαν και δυο ανυπόγραφα δημοσιεύματα στο «Βήμα» τα οποία αγιοποιούσαν τους κατηγορούμενους. Το δεύτερο δημοσιεύθηκε λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δικαστικού Συμβουλίου και φέρει τίτλο «Νέα Τροπή στην υπόθεση Energa-Hellas Power». Τα εν λόγω δημοσιεύματα χαρακτηρίστικαν «ύποπτα» ακόμη και από νομικούς παραστάτες των ίδιων των κατηγορουμένων είναι δε γραμμένα με τρόπο απροκάλυπτα υποστηρικτικό προς το πρόσωπό τους. Στοχοποιούν δε τον ανακριτή κ. Γεωργουλέα καθώς και τον επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, κ. Νικολούδη.

Στις 21 Μαϊου 2013 ο κ. Σταύρος Ψυχάρης κλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή να καταθέσει για το περιεχόμενο των email. Εκεί είπε ότι γνώρισε τον κ. Φλώρο σε κοινωνική εκδήλωση, αρχές της άνοιξης του 2012 και ότι λίγο καιρό αργότερα συναντήθηκαν στην εφημερίδα του. «Εκεί μου ζήτησε όπως πολλοί άλλοι ζητούν, να βοηθήσω να γίνει ένας διορισμός, δεν θυμάμαι ποιος ήθελε να διοριστεί και σε ποια θέση. Του είπα αορίστως ότι θα βοηθήσω όπως λέμε συνήθως… Επισημαίνω ότι τα αναγραφόμενα στα ευρισκόμενα εις χείρας σας ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρονται να έχουν ανταλλαγή εμού και του κ. Αχιλλέα Φλώρου, έχουν γραφεί κατά συνθήκη ώστε να απαλλαγώ από την πίεσή του…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ